Happy

Ägnat denna kväll åt att prata i telefonen med Dennis och samtidigt kollat runt på olika saker till lägenheter på massa olika hemsidor. Har kollat på bäddsoffor, tv-apparater, matgrupper, inredning, köksgrejer och allting man kan tänkas behöva när man ska skapa ett nytt hem.
 
Det finns en massa snygga grejer och det är synd att allting kostar så mycket pengar och att man själv är fattig som en kyrkråtta. Men det får lösa sig. Man får prioritera och ta en sak i taget.
 
Kan inte fatta att det bara är 1 och en halv vecka kvar tills vi flyttar. Så spännande så jag dör. Längtar.
 
Var förrästen där igår och kollade vart det ligger någonstans. Det kommer bli bra. Jag och min älskling.
 

This is love


Soulmates

Åh, jag har världens finaste vänner. Jag längtar ihjäl mig efter nästa helg då vi ska ta igen en massa förlorad sommartid. Ska bli så jävla underbart att bara ses, prata, dricka lite vin och sen gå ut och dansa. Ha en riktigt kul kväll, som bara vi 3 kan.
 
Älskar er, mina änglar.
 
 

Cravings

När vi var i Malmö, gick jag in på Zara. Först och främst, varför finns inte Zara i Uppsala? Uppsala är ändå en stor stad och det finns så sjukt mycket fina grejer där, i alla prisklasser med dessutom. I alla fall köpte jag mig ett par ljusa jeans och en vinröd oversizetröja där för en helt okej peng. Men... 
 
Dessa skor... Vad ska jag säga, så jävla snygga så jag tror jag dör. Är helt förälskad i dem. Fatta va snygga nu på sensommaren och hösten? Asfin färg och en cool detalj med nitarna. Men, såklart så kostar de en rejäl peng. Tror de va 950 ungefär. De pengarna finns ju just nu inte. Speciellt inte nu när man ska flytta och lägga pengar på andra grejer.
 
Om jag var rik, då hade jag mer än gärna klickat hem dem ifrån Zaras hemsida.
 
 
 
 
 

Fast forward

Har låtit bloggen vila nu i en månad. Jag har haft lite annat för mig och har inte alls haft en tanke på att skriva någonting alls här.
 
Semestern hos Dennis i Skåne var underbar. Den bästa semestern någonsin. Vi gjorde så himla mycket roliga saker och hade det otroligt mysigt. Vi hann med en massa saker, allt från att bada, åka gocart, mysa och partaya.
Det kändes verkligen inte som 3 veckors tid.
 
Nu är jag hemma och verkligheten har satt igång. Jag har jobbat hela den här veckan och ska fortsätta med det. Har fått vikariat hela augusti och troligen blir det längre än så. Det är skönt att komma igång med lite rutiner igen.
 
Och nu har jag hösten framför mig med en massa spännande saker som väntar. Om 2 veckor flyttar jag och Dennis ihop. Jag längtar så himla mycket!
 

RSS 2.0