Mobilblogg

I min lyckokaka stod detta! Tycker det passar mig utmärkt! Tack alla fina klassisar för en sjukt rolig kväll!


We can collide

Idag blev äntligen vår rapport klar! Efter många timmars slit är den nu inskickad och jag hoppas innerligt att vi blir godkända och slipper en tilläggsuppgift. På onsdag är det opponering och efter det är det bara att börja tentaplugga till kognitionstentan vi har nästa fredag. Det rullar liksom på rätt bra.

Men om typ en timme ska jag dra in till stan och möta upp några fina klassisar och fira att detta helvetet är över med sushi och annan god mat på Dragon Palace. Ska bli riktigt kul att bara umgås med alla, det var ett tag sedan.

Imorgon är jag ledig från föreläsningar. Men ska vara hos mig logoped vid 13.00 och efter det boka körlektioner med Maddo, äntligen är vi på gång alltså!!!

Just det, ska ju på halloweenfest på lördag. Har precis beställt hem lite grejer som kommer att behövas. Det kommer bli en riktigt dunderkväll!

kushandwisdom.tumblr.com


I´ve got a hangover

Lördagen var en trevlig dag. Jag och mamma var ute på en långpromenad i det fina höstvädret mitt på dagen, det var hur skönt som helst.

Kvällen började med middag med familjen + Johan som var här, sjukt trevligt var det. Vid tio åkte jag in till stan, mötte upp Maddo och åkte hem till Bäckis. Där vankades det förfest med en massa trevliga människor. Vid typ halv två, två vvar vi inne på BJ där vi dansade loss och drack drinkar i mängder. Dock blev det ingen långvarig utgång och jag, Matilda och Madde drog hem till Madde där vi käka Donken och fyllesnacka, alltid lika trevligt.

Gårdagen bestod av bakisångest och filosofering av livet hos Maddo, alltid lika trevligt när vi svävar ut i frågor om livet.

Tack igen för en bra helg, längtar redan till nästa helgs bravader!



Bilder från Matilda!


All day and all night

Äntligen fredag! Känner det bara. Denna vecka har varit sjukt påfrestande och ikväll känner jag för att gå och lägga mig klockan nio.

Kom hem vid halv fem typ och tog mig ett glas vin direkt. Det är jag värd tycker jag. Hade också lite godis kvar från igår som jag stoppade i mig. Mums.

Imorgon blir det partey igen med en massa fina vänner. Ska bli skoj, dessutom är allting öppet en timme längre imorgon eftersom man byter till vintertid natten mellan lördag och söndag, asbra!

Nä, ärligt hörs mer imorgon eller någonting. Är alldeles för trött för att blogga!


Mobilblogg

I en timme har jag nu suttit och försökt få igång min jävla dator som inte vill funka. Skulle försöka skriva på rapporten men nä se ville visst inte datorn. Är så jävla arg att jag gråter, är sjukt trött och har huvudvärk! Klokt av mig att köpa godis på hemvägen annars skulle jag dött! Tack nya Hemköp för billigt godis :)


SO happy

Jag tror att jag just nu är en av världens mest lyckligaste människor. Jag klarade min fucking, jävla, skit Lingvistik II tenta! Tror aldrig det känts så lätt i bröstet när jag såg resultatet. Jag så jävla stolt över mig själv att jag klarade denna skittentan. Och det bästa av allt är att jag slipper göra en omtenta i december!

Jag vill just nu bara springa 10 varv runt huset och skrika av glädje, men är för trött haha.  Fiifaaan detta ska firas med en fet kebabrulle!!!!


It's a beautiful day, don't let it get away

Allting går verkligen i ett i livet just nu. Kan inte riktigt bestämma mig om jag tycker det är skönt eller jobbigt, eller kanske både och?

Men jag måste ändå erkänna, har nog aldrig mått så bra i mitt liv som jag gör nu. Allting har liksom fallit på plats. Jag är mig själv och gör det jag vill. Ena dagen sitter jag och pluggar i 12 timmar och andra är jag ute till fem på morgonen. Jag älskar kontrasterna!

Visst, jag klagar på skolan och har mina dippar, vem har inte det? Skolarbetet vet jag ändå är värt någonting i slutändan, det kommer vara värt allting när jag står där om 3 år och 3 månader. Jag är trött och sover inte ordentligt. Men va fan? Jag är 20 år, det hör till.

Det var som jag och Madde prata om i lördags. Det är nu man ska leva livet, utan  några som helst begränsningar. Göra det man vill och leva för stunden. Lite spontant sådär liksom...




She call me Mr. Bombastic

Idag mår jag inte bra. Jag är mer död än levande och har legat i soffan precis hela dagen förutom ett snabbt matavbrott. Bakfull som ett jävla as. Men fan va värt, för igår var det så sjukt roligt.

Vi kom till festen runt elva där det redan var en masas folk. Träffade på massa gamla kompisar som jag inte träffat på flera år. Alltid lika roligt att träffa en massa vänner. Det blev dans, skratt och en passa prat. Och en del att dricka. När jag kom hem halv fyra ville jag inte att partyt skulle sluta och stod och dansade framför min spegel med mig själv. Stabilt där, Madde!

Nä, fler sådanahär lantisfester åt folket! Det var en otroligt rolig kväll/natt och jag ser redan fram emot nästa helg och mer galenskaper med mina fina vänner!


kushandwisdom

 

www.kushandwisdom.tumblr.com


I wanna se you're bodys move like snakes

Ikväll blir det födelsedagsfirande igen! Det är Lars som fyllt 20 och han ska firar ordentligt. Det kommer samtidigt bli en rejäl nostalgitripp eftersom festen är i Läby och lokalen som finns där. Jag tror inte jag har varit där sedan jag var 15 år, kanske 16 på sin höjd. Så det ska bli kul att träffa på en massa gamla vänner från förr.

Självklart kommer jag åka dit med Madde och Matilda. Kanske också Hanna. Så om en timme typ ska jag dra iväg till Matilda och fixa mig där. Vi ska käka lite och sen ska vi även köra lite förfest såklart.

Detta känns som om det kommer bli en riktigt toppenkväll!

Spåra, the napa way.


Skyes are blue

Hur blödig är man inte då? Sitter i soffan framför tv'n och bölar som en liten unge som har fått sin favoritleksak ifråntagen. Vet ni vad jag kollar på då? Jo, Oprahs avslutningsshow i Chicago. Efter 25 år ska hon avsluta sitt program och nu är det en överraksningsshow i hennes ära. Det är en massa kändisar, artister och tittare som är där och berättar snyfthostorier om hur Oprah hjälpt henne. Sjukt egentligen hur mycket denna kvinna har gjort för andra. Riktigt härligt.

Så här sitter jag och tårarna rinner när en liten unge sjunger somwhere over the rainbow. Jag skyller på ägglossning och att jag snart ska ha mens. Hormonernas fel, helt enkelt!


There's a party on the rooftop, top of the world, tonight.

Ikväll ska jag fira Safsii. Vi ska mötas upp vid Aperitif runt halv elva, elva. Efter det drar vi ut på BJ. Så innan dess drar jag till Madde en stund för något glas vin. Såhär ser jag ut ikväll. Man ser inte så bra. Har en helsvart outfit i alla fall. Grön sminkning, fjäderörhängen och en inbakad fläta.

Hörs imorgon!!


Grattis Safsi, 21 <3

Idag fyller denna vackra kvinna år! Grattis på din dag, önskar dig all lycka i livet!


What should we do with the drunken sailor?

Så mysigt igår att träffa Maddo och Matilda. Vi hälsade på Peters nya katt som var det gulligaste jag någonsin sett. Den ska jag defiitivt hälsa på fler gånger. Sedan tog vi igen en massa skvaller och jag fick höra om deras resa, alltid lika trevligt.

Idag planerade jag och min grupp vårat experiment på kognitionslabben. Det gick bra och vi har nog ett bra underlag inför morgondagen. Ska bli väldigt intressant att se faktiskt. Börjar klockan åtta och slutar tio. Sedan har jag möte från tolv till ett.

Imorgon fyller ju Safsi år, så kvällen ska spenderas åt att fira henne. Det ska bli skoj!

vill ut och åka båt!!!!


Laugh until you're stomach hurts

Har som sagt inte mycket till ett liv just nu. Långa dagar med plugg.

Igår hade jag en föreläsning från 09.00-16.00 men en timmes lunchpaus. Efter det satt några kvar och pluggade till 18.00. Då tyckte vi att det räckte och begav oss till Kalmars för den obligatoriska "kvällen-innan-tentan-middag". Det blev en grekburgare som var sådär. Tog en öl på det och då känndes det mycket bättre.

Idag har också varit hektiskt. Tenta 08.00 imorse, snacka om trött tjej. Fick gå upp halv sex liksom. Var klar vid nio och drog till Cafe Capuccino där  jag träffa upp min labbgrupp. Vi satte och och påbörjade läsning av vetenskapliga artiklar om kognitionspsykologi med inrikting på frekvens, som vi ska göra ett arbete om. Har ingen aning om vad det handlar om än, är inte riktigt med på engelskan. Lunch från 12.00 - 13.00. Sedan lektion från 13.00 - 16.00. Snacka om att vara slut i huvudet efter de. Höll på att somna. Thank God for coffe!

Nu ska jag läsa fler roliga artiklar. Men om två timmar ska jag iväg och träffa mina fina vänner! Har saknat dem rejält och ska bli spännande att höra om deras londonresa!!!!


Say I'm a bird


Wish it now

Nu antal timmar senare får de fan va nog. Tar tag i detta imorgon igen! Hörs!

Så här glad är jag nu....


Have you ever seen the rain

Sitter på min vanliga plats i köket med datorn, anteckningsblock, kurslitteratur och en massa papper. Jag tror nästan att det är här jag spenderar mest tid just nu. Pluggandes.

Har ju en tenta på onsdag och har absolut inte pluggat ett skit. Ångrar mig lite nu att jag var så dum. Men, finns inte mycket man kan göra åt. Imorgon är jag ledig igen och ska sitta hela dagen och plugga förrutom en träningspaus tror jag nog. Tisdagen har vi föreläsningar hela dagen till en annan kurs. Så kommer typ inte hinna plugga någonting alls då. Så paniken börjar komma krypandes.

Tur för mig att jag har lite bakgrundskunskaper i detta ämne. Annars hade det varit mycket värre. Men 70% rätt 11 av 16 poäng känns lite läskigt. Hoppas på det bästa.

Förrästen kommer jag under hela oktober som är kvar bara plugga. Resten av psykologin kommer bli ett helvete med kognitionslabbar varvat med föreläsningar och en massa rapportskrivade på "fritiden". Kul!

Pyjamasparty för någon vecka sedan. Flummigt värre alltså.


Let it rain over me

Vart ska jag börja? Gårdagen var sjukt rolig. Jag åkte till lokalen runt halv sju och allt eftersom tiden gick kom det fler folk. Till slut var vi runt tio personer tror jag. Det blev lekar, shots och en massa skratt. Vid elva tog vi bussen till stan och så gick vi till White club. Hade inte varit där förrut, men det var helt okej. Tror mest det var sällskapet som gjorde att jag hade så roligt! Klockan 3 stängde klubben och då åkte jag hem.

Idag vaknade jag och mådde inte så bra. Bakfull har fått en ny innebörd för mig. Men de va så värt det.

Tack alla för en galen kväll!

Jocke, Bäckis, Jag och Mattias

Jocke, Isabelle, Jag och Mattias

Jag, Isabelle och Raisa.


You look better with the lights of!

Nu är jag redo för red carpet och firandet av min fina vän, Mattias! De kommer att bli en sjuk kväll!


Ain't nobody gonna tell us to go, 'cause this is our show

Besöket hos logopeden idag gick bra. Det är bara att träna på samma saker, ta ut orden ordentligt i slutet och prata inte i för högt tonläge eller ha en skrapig röst. Det är svårt att prata lugnt, eftersom vår sociolekt idag är att prata fort, man vill ju hinna med så mycket som möjligt på en inandning. Men, det är roligt och bara försöka träna.

Dessutom skulle jag hämta ut min klänning på H&M idag, va tror ni hände där då? Nä, tydligen har någon "råkat" hänga ut den igen så den fanns inte kvar. "Den är ju rätt ny, så de borde komma in fler nästa vecka" fick jag till ursäkt. Hallå? Jag skulle ju ha den imorgon. Dumma H&M. Så där sprang jag runt på stan i någon timme, fanns ingenting. Men, till slut gick jag in på vila och köpte ett häftigt linne i silver och paljetter. De låter sjukt fult typ barnkalasisch. Men den är riktigt cool. Så den till en kjol, sotade ögon och klackar så ska det nog gå bra.

Hittade denna bild på Vilas hemsida. Det är modellen i mitten som har samma topp jag köpte.


You can try, but never stop me.

Det har förrästen kännt som om de va torsdag idag. Så nyss trodde jag att de va fredag imorgon. Synd!

Fredagen kommer bli riktigt dunder! Har en labbintro från 10-12. Efter det ska jag hem och övningsköra med pappsen. Men sen förstår ni, på kvällen blir det riktigt dunderpartay! Mattias fyller 20 imorgon och de ska firas med dunder och brak!

Han har hyrt lokal här i björklinge. Så ska väll dit runt sju. Sedan skulle de vara finklätt så hitta en skitsöt klänning idag på H&M i spets som jag la undan. Ska nog köpa den, väldigt söt. Med en par high heels blir de toppen! Sen ska vi väll dra vidare på kvällen, vet dock inte vart. Hoppas verkligen på en toppenkväll. Men... Kommer kännas tomt utan mina vapendragare som drar till London imorgon, buhu...

Får väll se om de blir några bilder därifrån, men de tvivlar jag inte på. WOHO. Ge mig fredag nu, tack!!!

Spårad utgång någon helg sedan...




I've get the moves, like Jagger

Denna dag började perfekt. -1 grad ute, den 12:e oktober. Yes, tänkte jag och drog mig iväg mot Blåsen. Där väntade 5 timmars föreläsning med inlärningspsykologi. I love it. Var smått mosig i huvudet när vi slutade klockan 15. Drog då till studentbokhandlen och köpte kurslitteratur, 750:- spänn, jo man tackar ja. Tog ut min mosighet med ett spinningpass på Actic, så skönt!

Nu ligger jag äntligen hemma i soffan och känner att jag kommer somna tidigt ikväll. Väntar bara på Greys och sen ska jag fan lägga mig. Sova.

Imorgon är jag ledig. Ska bara göra mitt andra besök hos logopeden. Vi skulle diskuttera mina knuter om dem finns eller ej. Så ska kika på mina stämband lite. Sedan kommer jag väll få göra roliga övningar som "vy,vym" "fhfhfh" och lite annat smått och gott.

Gillar att blanda vin med kaffe!


And all that I can do, is dream.

Jag skulle egentligen ha jobbat idag. Men så blev inte fallet. Jag svimmade imorse när jag gick upp. Kände inte att de va läge för ett 8-timmars pass då. Synd. Men när kroppen säger ifrån ska man faktiskt lyssna. Och om kroppen svimmar säger den ifrån ordentligt.

Gäller att vila upp sig ordentligt idag. Har bara tagit det lugnt och druckit kaffe. Tänkte måla naglarna i någon söt färg snart. Eller söt, höstig. Typ lila eller mörkblå. De ska jag köra på.

'

Glad tjej som Maddo fotat, duktiga Maddo!


Something's got a hold on me

Har haft annat för mig i helgen och har inte haft tid alls att blogga.

Tentan i fredags gick åt helvet och jag är intställd på en omtenta, tyvärr... 

Annars var fredagen en bra dag. Jag mötte upp Maddo och Matilda på stan där vi gick runt och kollade kläder. Jag köpte lite nytt, snyggt. Tog en sväng på bolaget där jag köpe en asti och bjöd mina fina vännor på sedan.

Det blev förfest hos Maddo med fina vänner. Somvanligt en massa härlig musik, sång och skratt. Love it. Klockan ungfär ett kanske kom vi in på BJ. Där blev det helrör och en jäkla massa dans. Har inte dansat så mycket på länge. Det var riktigt roligt. Kvällen avslutades med kebab oxh taxi.

Vimmelbild från BJ, fina människor de där alltså.



Let the sunshine in

Testar att blogga från min nya iphone nu ja. Den är igång men so lotter aktiveras inte förrän typ imorgon då. Nu ska jag lägga mig och försöka sova. Imorgon ska jag upp vid sex, wooohoo. Go natt dååå!!


die motherfucker, die, die....

Sitter med alla min papper och böcker. Jag försöker förstå och har försökt att förstå i flera veckor. Det går liksom inte in. Vad är subjektet, predikatet och direktobjektet? Finns det adverbial och vad för slags, i sådanafall?

Ordklass, är det pronomen, adverb eller preposition? Stirrar på samma jävla ord i tjugo minuter. "Åh, såklart att det är ett adverb" tänker jag tillslut. Nej. En preposition såklart ska det ju vara.

Är "den där" en bestämning till "fönstret" och är "den" en bestämmning till "där" eller är det tvärtom?

Är "att" en subjunktion, konjuntuion eller ett infinitivsmärke?

När är det bisats, ny sats eller bara en och samma sats?

Jag håller på att dö. Jag har aldrig haft sådan ångest inför ett prov, någonsin. Hatar grammatik, hatar lingvistik II och jag hatar att jag inte förstår. Varför fick vi inte lära oss grunderna i grundskolan? Varför fick vi inte lära oss vad alla ordklasser innebar och satsdelarna? Blir ju dubbelt så mycket jobb för mig än dem som redan lärt sig allt någon gång.

Vet att det är en tråkig text att läsa, men jag måste få skriva av mig.

LING II, DÖÖÖÖ!

Välkommnar omtentan i typ kanske december... Hej, kul, åh va skoj.

Hold me, tell me everything's ok.

Itchy daze - monster

Ring, ring, bara du slog en signal,

WIHO!

Idag kom mitt microsim till min iphone. Så det borde börja fungera på fredag förhoppningsvis! Men eftersom det i alla fall va simkortet kunde jag sätta i det och starta igång telefonen. Love it. Så nu har jag anslutit till itunes och gjort en massa förberedelser, kul.

Jag blev också så taggad att jag beställde hem två iphone skal och en iphone väska. Det blev ett vanligt svart ska i silikon och ett rosa glitterskal, hihi. Väskan är typ svart imitationsläder med vita sömmar, rätt snygg. Taggad värre.

Nu ska jag sätta mig med plugget igen, sooloong.




Skalet och väskan, från Jbutiken.se

 


I´ll be you´re crying shoulder, I´ll be love suicide.

Besöket hos logopeden idag gick galant. Han tyckte inte alls att det hördes som att jag hade stämbandsknuter. Skönt för mig då. Han tyckte också att min röst var väldigt bra och att jag använde den på ett bra sätt. Det ändå jag behövde träna på var att säga klart det sista ordet i en mening. Det är så vanligt idag att man vill bli klar fort och säger inte riktigt klart det sista ordet. Därför ska jag tänka på att försöka göra en liten aspiration efter varje ord, ett h-liknande ljud. Så skulle det bli bättre.

Det var i alla fall otroligt roligt och ser fram emot fler besök där. Väldigt bra att när man gör olika övningar, lär man sig ju dem också och kan använda dem senare, typ under praktiken och så. Så nu ska jag träna andningsövningar och annat på mina vänner, va beredda! Logopeden föreslog till och med att de va en kul grej att göra på förfester. Haha, skön snubbe dedär "Efter några glas vin kan det bli skitkul att sitta och andas". Gilla han.

Nu blev det ett väldigt långt inlägg. Imorgon ska jag på LSRU-möte (studierådet) och plugga efteråt.

Hööörs

Kanelbullens dag

Glöm inte bort att det är kanelbullens dag idag! Man får äta hur många man vill, faktiskt.

Själv har jag bara ätit en, men den va stor, god, fin och från Hemköp. Muuuums!

Bild: google


Pull me out from inside

Imorgon ska jag göra mitt första besök hos logopeden och ha lite röstträning. Det ingår i en kurs som vi läser paralellt unde hela terminen "Logopedens yrkesroll" heter den. Så under denna termin ska jag träffa min egna logoped några gånger för att lära mig använda rösten på rätt sätt.

Jag kommer nog också få träna extra mycket eftersom jag har stämbandsknuter. Men vi får se vad han säger. Det ska i alla fall bli sjukt roligt och intressant att göra detta.

En gammal bild när jag var i Torquay,


Well, I've never prayed, But tonight I'm on my knees

Idag är jag happy-happy! Även fast jag har nackspärr, är dunderförkyld och ska råplugga hela dagen är jag en glad tjej!

Om två timmar kommer nämligen min kära fader hem från USA och har med sig en iphone till mig. Woho! Pappa fick order om att köpa en där åt mig eftersom det blir billigare där borta än här hemmai Sverige. Jag har alltid varit lite skeptisk till iphones, men nu när min mobil blev knäpp blev jag sugen. Undrar hur detta ska gå utan knappsatsen.

Så, nu är det råplugg fram till 13.00 och efter det ska jag leka lite med min käresta! Solong!

Svart iphone 4.

Bild från google


Can you be my doctor, can you fix me up?

Med en gnutta feber drog jag mig igår till Fia. Där väntade förkrök med de snygga damerna här under. Det blev vin, turkisk peppar shot och en jävla massa kul. Som alltid när det är vi fyra som drar igång.

Runt tolv drog vi till saluhallen där det blev en massa drinkar och dans. Träffade på en del gamla bekanta, kul.

Kvällen avslutades sittandes utanför cherry i ungefär två timmar. Med godis, kebab och en massa struntprat. Tog en taxi hem och somnade inte förrän halv sju imorse.

Tack alla för en sjukt bra kväll, kan inte gå annat än bra med er!


For you I bleed myself dry


I get a good feeling

Ojoj, mycket att berätta, men för lite tid.

Kan ju tala om att jag kom hem halv sex i natt och gick upp fem timmar senare för att plugga. Sitter just nu alltså och bakispluggar, inte den bästa förutsättningen vill jag lova.

Ville bara uppdatera lite. Får skriva mer sedan och berätta om denna dunehelg!!!

RSS 2.0