Vi har de bra, vi här bak i bilen och vill ej va' med om nån' krock!

Hälsningar från bilen! Är på väg till vvik för att fira mina morbröders 50-års dag. De blir 100-års fest på nyår med släkten minsann.

Vi har precis käkat frulle i hallunda och är på vägen igen. I Söderköping sätter jag mig vid ratten och kör resten av vägen.

En liten bild från bilen bjuder jag på, pusss!!!


Control yourself. Take only what you need from it.

Gårdagen var fullspäckad av en massa roligheter.

Dagen började med att jagåkte in till Gränby och köpte mig en kamera. En sony blev det med 14,1 megapixlar, är asnöjd. De betyder ju mer bilder här i bloggen förhoppningsvis.

Vid 15.10 var hela familjen Hallberg samlade för att kika på bio, Sherlock Holmes blev det och den var super. Gillar hur dem blandar action med humorn i den filmen, plus att alla skådisar är så himla duktiga. Efter bion gick vi till Magnussons och käka deras hamburgare, de va gottigt.

Kvällningen blev det vin med Maddo. Vi va här hemma först och drack vin, skrattade åt roliga hemsidor och snacka skit. Vi drog efter det till BJ där det blev en kväll över förväntan. Både lammisar och tvärt om det. Sjukt roligt när det blir någonting helt annat än vad man trott från början.

Tack Maddo för den roliga kvällen, fler sådana singelnights i framtiden!!! Tog ett par bilder, men mestadelen är tyvärr inte sådana som man kan lägga upp i bloggen, haha. Men några stycket får ni här...


And you can give it to me when I need to come along

Ni kanske läste förra veckan att Ashton var i stockholm och käka middag? Alltså, vi har velat hålla det hemligt ett tag i och med uppbrottet med Demi Moore, men det är ju så att vi är ett par nu. Japp, planer på giftermål, flytt och barn. Han trivs bäst i LA så jag ska åka dit nu och bli husfru är det tänkt. Mr och Mrs Kutcher, jo man tackar jag.

Här har ni snyggingen. Och alla brudar där ute, försök inte, han är min nu och ingen annans...

Nu ska jag gå i väg och mysa med denna pudding. Hörs hej!


I don't wanna fall another moment in to your gravity

I morgon är det jag och vinet! ... Å Maddo såklart!

MSR!


No one can look as good as you.... Mercy!!!

Är sugen på att dra in till stan och kolla in rean. Även fast jag inte är så tät kanske man skulle kunna hitta några fynd. Inte så kul att åka själv dock, vi får se. Hamnar väll framför OC eller liknande ändå. Men först en dusch.


She's out clubbin' every night of the week

I går var det juldagen och jag liksom alla andra var ute på galej! Förfest hos Maddo med en massa härligt folk och salu på det. Kom hem halv sex och i dag känns det av!

Tack mina fina vänner för en mycket trevlig kväll!


God jul!!!

God jul kära vänner! Hoppas ni får en riktigt härlig kväll!


Jul jul

Julklapparna är framme och allt är mys! God jul om fem minuter! Puss


Santa baby, so hurry down the chimney tonight

Sitter i soffan nere i vardagsrummet med familjen och känner in julstämmningen. Vi har det riktigt fint julpyntat här nere med granen, julgrupper, stjärnor, tomtar och en massa rött. Ur högtalarna spelas Michael Bublés julskiva, superhärlig är den.

Idag har det förberetts inför morgondagen. Jag och mamma har gjort revben och jansson. Nu håller pappa på med skinkan och den är nog också klar snart. Så om någon timme vankas det den traditionella skinkmackan med nubbe till.

Känns inte ett dugg som det är julafton i morgon, men det ska bli så härligt. Maten, familjen och allt annat som hör till.

Har precis bestämt mig för hur jag ska se ut, min svarta kjol med en röd-glittrig tröja till. Sedan blir det premiär för mitt nya röda läppstift och neutrala ögon. Snyggt och enkelt.

Nu ska jag fortsätta umgås och smutta på mitt vin.

Jag & Markus förra julen <3


Sweet sugar, candyman

I dag har det bakats godis i stora mängder! Polkaknäck, turkisk pepparknäck, kola, rocky road och likörtryffel. En hel del alltså. De tog ett tag, i och med att knäcken måste koka så länge och tryffeln ska stelna så blir det mycket väntetid, men så värt det. Så nu har vi en massa goda julgodisar hemma, mums!

I kväll ska jag träffa Madde och Matilda för en redig mysiskväll. Lika mysigt som alltid!


Don't speak

I går fick jag min tidning från facket, DIK. Jag har gått med i facket redan nu, då får man "logopednytt" samt en annan tidning som handlar om hela DIK. Bra och kul att hänga med redan nu.

I alla fall stod det en artikel om två tjejer som kommer bli legitimerade logopeder nu efter nyår och deras examensarbete. Dem bestämde sig för att göra ett examensarbete om AKK (alternativ och kompletterande kommunikation) på ett barncenter i Tanzania. Dem var i en stad som hette Moshi som ligger i närheten av Kilimanjaro. Där arbetade dem med två barn som hade samma funktionsnedsättning, cerebral pares med olika metoder av AKK och hur det fungerade.

Det är så stora kontraster på hur dem arbetade där och vad som händer här hemma i Sverige. I Tanzania finns det 1 legitimerad logoped. Det är vanligt att dessa barn med funktionsnedsättning blir utstötta och inte får den hjälp som dem behöver. Man kan faktiskt ha ett språk, även om det inte är ett talat.

Detta gör mig sjukt inspererad och jag skulle själv vilja åka någonstans och jobba med precis samma sak. AKK är det jag vill hålla på med i framtiden och att göra någonting sådant här skulle vara otroligt inspirerande.

Jag har ändå bestämt mig för att åka utomlands när jag är klar med utbildningen och jobba med någon organisation t.ex. "operation smile" och arbeta med barn som har läpp-, käk- eller gomspalt. Då är arbetet med AKK redan inbakat eftersom dessa barns talutveckling redan har hämmats p.g.a. spalten.

Det är detta jag måste ha i tanken när jag går igenom helveteskurser i lingvistik och röstkurser som egentligen inte intresserar mig så.

Det här är mitt mål!

I like how it feels

Jag hade en dubbel körlektion idag. Körde runt i stan bland en massa korsningar och lärde mig lite ecodriving bl.a. Det är sjukt svårt att köra bil!!... Men backning och parkering börjar sitta och de känns ju toppen.

Har även städat i skafferiet, så nu är de rent och ordning.

Ikväll tar jag de lugnt i soffan och degar, väntar på mat, magen skriker.

Såhär snygg är jag nu ;)


tipp, tapp, tipp, tapp

Jullov, så skönt att slippa tänka på skola och föreläsningar i några dagar. Visst har jag tenta den 12:e, men de skiter jag i för tillfället. Plugget får komma senare...

Igår satte jag och Markus upp vår gran, härligt med lite mer julstämmning i huset! Så fint att bara sitta och kika på...

Imorgon ska jag och mamma baka julgodis. Polkaknäck, lakritsknäck, kola, likörtryffel och rocky road ska det bli. Yummie...!!!

Förstår ändå inte riktigt att det är julafton på lördag. Åh, längtar efter all mat och myset med familjen. Och klapparna såklart, de kan man ju inte förneka, haha...


And as our lives change, come whatever - we will still be, friends forever.

Bild ifrån fredagens bravader med världens finaste människor. En massa dans, skratt och mycket annat. Alltid sjukt kul med dessa två.

Vänner är den familj man själv väljer. Världens finaste familj. Älskar er!


Gå direkt - om han slår

Starkt!

Läs här


Sucker love is heaven sent, you pucker up, our passion spent

Sjukt härlig kväll! Blir bara bättre med favoritfilmen på tv!

Undrar bara, varför sänder dem svampbob fyrkant på MTV? Stört haha!


I'm sexuell and I know it

Igår va de fullt ös hela kvällen och natten! De va vin, sång och en massa dans!

Idag tar jag konsekvenserna av det hårda studentlivet och säger därmed god natt!

Lite bilder från gårdagen



Mobilblogg

I helgen har jag hunnit med att storstäda hemma, hann även med en släng feber, vilket inte var lika härligt. Kände mig bättre idag, skönt.

Imorgon trotsar jag allt va sjuk heter och ska köra järnet på lussegasque på norrlands med fina klassisar!


And I see youre true colors

Har äntligen tagit mig i kragen och beställt hem denna palett. Det är 88 skuggor - paletten. Köpte den från nelly tillsammans med en julklapp jag köpte till Markus. Fick 50 kr i rabatt när man köpte för 300. Det plus studentrabatt gjorde att båda sakerna blev billigt, bra ju. Så nu längtar jag till nästa vecka, då kan jag prova en massa nya roliga sminkningar!



Bang, bang, my baby shot me down

Sitter och försöker transkribera, men det går inte bra alls. Jag har ju en rätt dålig dator och inga bra hörlurar så jag kan inte höra ljudfilen ordentligt. Dessutom är programmet jag använder helt sämst i gratisversionen och jag får inte fram det rätta spektrogrammet jag vill ha. Sugigt.

Jag får göra någon slags grovfonetisk början som jag får försöka avsluta nästa vecka i labbet i skolan.

Haha, ni förstod säkert jättemycket av det jag skrev. Kan tänka mig det...

Man kan ju t.ex. sitta och larva sig i camen ett tag när man är surig. Ser ni så ledsen jag är?...


Don't you ever feel like you're less than perfect!

Jag har inga ord, men kan säga att tårarna rinner.


När jag går ner

Idag har jag slemmat stadigt med världens finaste vänner!


RSS 2.0