Lay all you´re love on me

Igår var jag inte speciellt svårövertalad och idag får jag ta konsekvenserna av det...

Kvällen började med tacos hos Martina. Jag, Martina och Lina lagade god tacos och drack vin till, mysigt. Efter sju började fler folk komma och till slut va de fullt i Martinas lilla rum. Förfester är bäst! Tjejsnack, sång och en massa skratt, så kul.

Vid halv elva drog vi oss mot stan och GH. Där blev det tequilashots och öl. Dem hade ju typ rysshouse och det var sjukt kul att dansa till. Vi larva oss och dansade runt på det inte så fulla dansgolvet. Blev även en del deep-talk och snack om snygga killar.

Kvällen avslutades på Max med en orgiinalburgare, love it! De va snack om att fortsätta på Agave, tur att det inte blev av.

Imorse när jag vaknade dunkade det innanför min panna och det känns ungefär lite som om att jag ska dö. Tur att jag snart ska dra iväg mot Örbyhys och fina Karing för kafferep med en massa fika och underbara klasskompisar.

Livet är rätt fint ändå!


Love is not meronymy, love is what i feel for you...

Idag var jag busig och stannade hemma ifrån skolan. Föreläsning från 8.15 kändes inte lockande imorse när alarmet ringde vid 06.00. Så jag somnade om och sov fram till 09.30. Skönt, och behövligt.

Sitter just nu vid köksbordet, min kära pluggoas och försöker sammanfatta föreläsningar på vår semantik och pragmatikdel. Vilket inte alls går så bra. Föreläsningarna har ingen struktur alls och jag blir smått galen på kära Leelo. Har gjort två och har två kvar. Jippie känner jag.

Ikväll drar jag in till stan. Det blir finmiddag med vin hos Martina med Lina. Efter det joinar några till från klassen och et blir utgång på GH. Får se om jag följer med eller inte, känner mig jusmått krasslig. Fast, mina klasskompisar brukar ha en rätt bra övertalningsförmåga.

Nu återgår vi till deixis och inferenser.



Denna fina film fick vi se i undervisningssyfte. Kan inte sluta skratta.

All the moment of truth in your lies.

Ojoj, min kalender är fullproppad med olika aktiviteter och har inte många lediga timmar om dagarna. Lägger mig sent och går upp tidigt, inte många timmar sömn alls. Jag försöker plugga det mest tråkigaste ämne som går att plugga. Jag lever vidare på mina helger som jag har med mina underbara vänner. Roliga veckoaktiviteter som nationsutgångar och myskvällar får mig också att orka.

Denna vecka bjuder på en massa skoj.
Tisdag: Plugg, körskolebesök, plugg, date med Erik, laga mat.
Onsdag: Föreläsning, plugg, träning, utgång på GH.
Torsdag: Plugg, fika hos Karin kanske myskväll hos Fia, om jag hinner.
Fredag: Föreläsning, plugg, träning, middag och mys med Mamma.
Lördag: Utgång med fina vänner!
Söndag: Plugg, plugg, plugg. Kan finnas lite plats för att vara bakfull...

KÖR PÅ!

Let´s do it like they do on the Descovery channel

Gårdagen va riktigt mysig. Jag, Maddo, Fia och Matilda körde på trerätters.Till förrät käka vi mozarella varvat med avokado, tomat och basilika med Maddes gosa dressing. Till vamrrätt åt vi rostade rotsaker, oxfilé med god sås. Kvällen slutade med en god gino.

Sedan satt vi bara och pratade, sådär som bara tjejer kan göra. En herrans masas skratt och fulsa dansmoves blev det också en hel del av. Hade det riktigt skojigt med fina vänner.

Kvällen avslutades med roadtrip i björklinge med en massa bus. Härlig lördag!

De va på denna nivå igår. Måste föresten spela detta spel snart igen. Hysteriskt roligt.


Lights will guide you home

Om ett tag kommer Matilda och hämtar upp mig. Sedan träffar vi de andra två donnorna, Fia och Maddo för inhandling av mumsigheter. Ikväll blir det trerätters och pyjamasparty! Skönt att bara vara och ta det lugnt.


Hälsa till satan, vi hörs.

Känner just nu en riktig hata-mig-själv-känsla. Då jag tagit fel på en hel timme. Kul. Jag ska möta Maddo & Monica i stan 12.30 och skulle då ta bussen vid 12.00. På något sätt har jag fått för mig att jag ska ta bussen vid 11.00. Så jag får upp halv tio, bakfull som ett as och villl ligga kvar och sova. Jag kommer på att jag tagit fel på tiden fem minuter innan bussen ska gå. Bra jobbat!

Jag får skylla detta på att jag ställde alarmet inatt när jag var på väg till bussen. I mitt tillstånd tog jag lite lätt fel, tror jag. Man ska alltså inte ställa sitt alarm på fyllan.

Men, kanske var bra ändå? Hade inte gjort min uppgift till skolan idag så den har jag nu hunnit göra. Jippie.


And who do you think you are, running around and leaving scars

Idag lyckades jag klara av fyra timmars semantik med världens tråkigaste lärare. Ämnet är väll inte heller det mest roliga, men läraren. Jag slutade lyssna totalt och var tvungen att fråga Martina vad det va vi snacka om...

Imorgon måste jag upp med tuppen. Min föreläsning börjar 08.15, känns så inspererande. Det är dessutom samma lärare och samma ämne. Jag kommer tvärsomna. 10.00 slutar lektionen då blir det bums hem och plugga.

Vid 18-tiden är det vaccinering som gäller. Förhoppningsvis sista sprutan mot Hepatit B. Måste ha med mig någon fining in som kan hålla mig  i handen. Tur att de väntar en härlig belöning efteråt med utgång på Stocken. Så kul när man hittar på roliga saker tillsammans i klassen, mitt i veckorna. Love it!


talk

Just det, jag lovade ju att berättra hur det gick på min undersökning i fredags. På medicinskt språk heter det Laryngoskopi.

Jag var sjukt nervös innan, men det gick ju bättre än va jag trodde att det skulle göra. Jag fick göra min som tvåa och behövde inte ta någon bedövning. Thank you God för att jag inte har några kräkreflexer. De lilla röret tar dem in till typ gomspenen så är det en vinkling och som ett kikarsikte som filmar så ser man allting på datorn.

Mina stämband då. Ja, jag hade någonting som kallas för stämbandsknutor. Vanligtvis är stämbanden helt raka, men vid knutor så buktar det ut lite på olika ställen, som på mina som är i mitten. Troligtvis beror detta på att jag tappade rosten helt för någon månad sen och den inte kommit tillbaka än. Jag vet ju att jag låter som en sönderrökt gammal kärring ibland. Tur i alla fall att vi ska få träffa en logoped och ha röstträning. På de viset blir det lättare att få bort.

Tänkte försöka lägga in filmen på mina stämband, men fattar inte hur man gör så skiter i det.


jag hoppas och drömmer att marken du går på går sönder

Sitter i köket med skön musik i bakgrunden. Tanken är att jag ska plugga men tankarna flyger iväg åt andra håll hela tiden och det är svårt att koncetrera sig. Jag vill helst gå upp på mitt rum, krypa ner under täcket och kolla på en bra film.

Jag var ute i lördags med alla mina finaste vänner. Tyvärr kan en kväll med världens bästa ändå gå lite snett. En snefylla blandad med irritation och ilska är inte den bästa kombinationen. Antar att jag får vänja mig vid att inte bli lämnad ifred på ett tag.

Men jag blickar frammåt och denna vecka har mycket roligt att erbjuda emellan allt det jobbiga. På torsdag besöker jag och några logosar Stocken för partay, ska bli kul. Fredagen bjuder på logofestmöte följt av en utgång och på lördag blir det finmiddag och pyjamasparty med fina vänner.

Försök se det positiva och glömma bort det negativa, så känns allting så mycket bättre.

Detta sitter jag och roar mig med istället för att rita satsträd




.

Man slutar aldrig förvånas.

Sing, sing, sing, sing

Detta ska jag ägna mig åt imorgon. Jag ska nämligen besöka en foniater och undersöka mina stämband, eller stämläppar som man så fint säger. Det känns sjukt nervöst eftersom man antingen får instoppat ett stort metallrör eller om det inte fungerar (för kräkreflexerna) så får man ta ett microfiber genom näsan och gå den vängen. Fick i alla fall höra av några från klassen idag att man får någon slags banansmakande bedövnning. Usch.

Jag tar med mig ett USB-minne och ska få med mig filen hem. Måste ju sitta och kika på de snygga stämbanden. Här nedan ser ni, som vill kolla en film på hur det ser ut. Dock så används en grej utanpå halsen så att man ser svängningarna på stämbanden i slowmotion. I verkligheten syns inte svängningarna så mycket. Men visst är det häftigt hur stämbanden drar ut och ihop sig vid de olika tonerna? Det man ser typ precis framför eller över eller hur man ska säga är struplocket. Woho.

Är som sagt skitnervös och imorgon ska jag berätta hur det hela gick.


And for your lovin' Imma Die Hard like Bruce Willis

Händer mycket nu med plugg, träning och en massa annat.

Igår hade jag en superdag. Gick i skolan 10-12. Efter det satt jag och Lina i tre timmar och pluggade på satsdelar och ordklasser. Duktigt gjort! Vid 15 tröttnade vi så vi drog ner till Espresso House. Där blev det muffin, nutbar och chailatte. Satt och prata om livet och hade de supermysigt.

När klockan slog 17 satt vi på spinningcyklar på Actic. Där körde vi ett stenhårt spinningpass och höll på att kräkas upp vårat fika. Men de va riktigt skönt.

Vid halv sju mötte vi upp Martina och käkade middag på Max, gott! Sen bar de av till Lina där vi kika på Bonde och lite annat. En riktig myskväll med mina två fina vänner. Riktigt toppen!

Jag, Tina, Martina på vår L-fest i vintras <3


I´ll drink to that

Tänkte passa på att vara mer bitter idag,just för att jag redan varit det och kan fortsätta på det spåret.

Snälla, kan någon ta bort min IBS-mage? För nu känns det fan som om jag inte kan äta någonting utan att magen ska göra ont och krångla. Sjukt irriterande. Eller så kan någon komma på en tablett man kan käka så att jag kan äta vad jag vill utan att behöva tänka om man ska eller inte ska äta det.

Sen också, kan någon ge mig en lägenhet att hyra. Helst nära centrum med en lagom hyra som en fattig student har råd med. Eller kanske man kan få ett bidrag? Några 100 000 eller mer så man kan ha en större fin lägenhet. Kanske jag borde satsa på en dubblet? Jag vet inte. Vill bara flytta, helst omgående.

Nä, ge mig helg och MPG så är jag nöjd. En flasa Vina Maipo, dans och en massa härligt skratt som bara mina finaste kan få fram!

En galen jävla kväll  med MPG är vad jag vill ha


Kan någon snälla ta mig härifrån och skjuta mig? Jag sitter med en jävla gruppövning som ska vara klart till imorgon och förstår verkligen ingeting. Ska ta ut jävla skit satsdelar ur massa fraser och satser och jag kan verkligen ingenting. Vad är subjekt, predikat, adverbial, predikatsfyllnad, objekt, agent, attribut och allt va fan de nu heter? Vad ska stå vart och hur vet man det. Kan någon grammatik expert snälla komma över till mig och ge mig en lektion så att jag fattar. Och om inte det finns kom hit med en pistol och skut mig i huvudet.

Tack för mig, det var allt.

Work it

Hm prövar lite lätt att mobilblogga här mitt i allt plugg på engelska parken. Sjukt jobbigt och ointressant. Vid fem ska vi dra på Core, Jippie!

I´m driving around in my car

Gårdagen va riktigt härlig. Bowlingen va sjukt rolig. Dock förlorade vi tjejer, synd. Men jag skyller på en skada jag fick i tummen. Gjorde och gör fortfarande sjukt ont. Men en timmes bowling var  sjukt roligt och det är sådant man egentligen borde göra oftare.

Efteråt vart de lite mer vin och en massa skratt. Kom hem trunt 1 och käkade god mat och sov gott. Härligt.


Om du vill ha mig, nu kan då få mig så lätt.

Lördag idag och det är kulturnatten i Uppsala. För några år sedan hade det varit en av höjdpunkterna. Ut på stan och gå runt i centrum och gömma petflaskan med vin i jackfickan. Frysa häcken av sig och bara gå runt, runt, runt. Åh, va roligt det var.

Ikväll blir det någonting helt annat. Ikväll blir det bowling med några goda vänner. Tjejerna mot killarna och det har slagits vad. Tror vi kommer rocka fett. Efteråt ska vi dra och bara chilla lite och ta det lugnt, skönt.

Nu ska jag ta mig mot duschen och sen åka till Matilda för att fixa mig och käka middag. Mysipysi!

Bild från skolavslutningen i 8:an.


Then you say I wont survive if Ieave. But I got a couple of tricks up my sleeve. I no longer need your attention, at ease.

Nicki Minaj - Here I am

Why is that you could only see the worst in me?
I swear sometimes I feel like it nurtures me
But to keep it all real is kinda hurtin' me
I could say I'm done with it, but it lurks in me
So I'm a just tell myself that it works for me
Take a real long drive in the Mer-ce-des
And I might pop a couple of them per-ca-ces
Yeah that'll make me transform to Hercules

[Chorus:]

Here I am, Here I am, so tell me, cause I am
Here I am, Here I am, so tell me, cause I am
Here I am, Here I am, so tell me, cause I am

[Verse 2: Nicki Minaj]

I swear to God, man, everything in life is old
And the only thing that change is the price of gold
Even in the afterlife I'm a fight your soul
Cause the second time around I'll be twice as grown
So do you take me to be who I am?
To have and to hold till death do us part
Cause if not it's just best we both part
Cause how am I supposed to finish what you start?
You got me thinkin' twice to just breathe
Then you say I won't survive if I leave
But I got a couple of tricks up my sleeve
I no longer need your attention, at ease

It's a joke, it's a game,

Why am I still keeping score?
I'm in pain, I'm ashamed
I'm a woman, hear me roar

Jag snurrar runt ditt finger.

Idag är har jag varit ledig från lektioner och annat. Så jag gick upp på förmiddagen och läste igenom några kapitel i "Svensk funktionell grammatik". Låter kul va? Handla i alla fall om ordklasser och underklasser och en massa annat skit.

Vid halv fyra drog jag mot stan och bussen var såklart lika sen som alltid, 20min senare i stan än vad den skulle vara, sämst I alla fall tog jag och Martina en promenad på löpbandet och efter det körde vi ett corepass. De va skönt att svettas lite.

Kom hem och städa, duscha och käka. NU sitter jag här och har myror i kroppen. De bara sprätter överallt och vill typ ut och springa en mil känns det som, drygt. Hur ska jag nu kunna somna ikväll? Känns värdelöst...


Imorgon har jag föreläsning 10-12 och efteråt ska jag nog dra och simma, skönt! Kvällen bjuder på födelsedagsfirande av Martina, Frida och Janina på Smålands. Middag och jag ska nog käka deras underbart goda hamburgare igen, verkligen sjukt god!!!


Baby I can blow your mind




Ny header

Tack snälla Maddo för hjälpen med den nya headern!

I love you


Let´s waist time, chasing cars.

På tal om fina vänner träffade jag Hanna & Natta i lördags som jag inte träffat på hela sommare. Där var vi igen  hela gänget samlat! Sjukt kul och snart måste vi ses igen! Åh, mysiga fina människor!!!!!!

Teletubbie, kvinnlig Robin Hood, Pogahontas, Modesty Blaise och Tingeling!!


She left me roses by the stairs, suprises let me know she cares.

Imorgon blir en bra dag. Först till Blåsen för skola, ska faktiskt bli kul! Sen då, då blir de kycklingpasta på Waynes med Maddo. De va länge sedan vi hade Maddo-time så de ska bli mysigt. Efter det ska jag faktiskt försöka ta mig till gymmet och köra lite där, dags nu.

På kvällen då jävlar blir de myskväll med Maddo, Matilda och Fia! De ska bli supermysigt det med i och med att vi alla 4 inte setts på ett bra tag tillsammans. Åh, vad jag älskar att umgås med mina fina vänner!

- Asså fan va jag tänder på dig...


Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead

Idag va jag hemma från skolan. Kul att jag valde den dag det är obligatoriskt. Kommer få göra någon skituppgift i stället. Men är rätt trött på livet idag. Har sovit skitdåligt de senaste dagarna och behövde verkligen vila!

Imorgon har jag min första röstövningslektion. Det ska bli sjukt kul att lära sig olika övningar och lära sig att använda hållning, andning och röst på rätt sätt.

 

'

Bild från i fredags, sjukt kul natt.


If you´re not the one

Idag fick jag ett samtal ifrån fina Johanna, de superhärligt att höra hennes röst!

Italien -09


Just live you´re life

Skolan har börjat och livet är en fest.

Just nu händer mycket annat i livet och att blogga hinns inte med. Föreläsningar, knytkalas, nationer, fotboll, utgång och maskeradpartay. Ingenting annat hinns med.

NU ska jag iväg som Modesty Blaise. OM ni inte vet vem de är, googla. Jag har extremsminkning och en kongo i håret.

Soo loong

RSS 2.0