A kiss on the cheek

Imorgon kommer du äntligen hem. Som jag har längtat efter dig!


Nicki Minaj

Himla bra tjej, det här. Önskar jag kunde gå och se henne i Juli på Annexet. Buhu.


you give me butterflies


you see right through me

Är återigen hemma efter 2 dagar praktik i Falun. Det var lika kul och intressant som förra veckan. Denna vecka hade jag två egna patienter. En nybedömning och en behandling. Riktigt kul att träffa barnen och lära sig en massa härligt. Det som däremot är svårt och jobbigt är all adminsitration man ska göra, att skriva journal som tar hur mycket tid som helst innan det blir helt rätt. Men antagligen lär man sig efter ett tag.

Jag var så jävla trött efter dessa dagar så idag försov jag mig, rätt mycket. Så jag bestämde mig för att stanna hemma. Har körlektion lite senare så ska åka in till den, träna efteråt och ikväll ska jag ut och käka med några fina från klassen för att fira Lina. Skojigt värre!

Går tydligen inte att lägga upp bilder heller..

Kram på er.

Du ska ha så jävla kul

Vilken helg alltså. Jag är just nu sjukt trött och vet inte riktigt hur jag kommer att klara av morgondagens praktik i Falun.

I fredags var jag på medicinarsittning med en massa engagerade studenter från olika program. Det var supertrevligt, alla människor var så trevliga och det var kul att träffa lite nytt folk. Det var en god 3-rättersmiddag med gott att dricka till. En massa sånger, spex och skratt. Vi logopederna körde en introduktionskurs i att ragga med TAKK. Det gick hem. Efteråt tänkte vi dra till Värmlands, men det var kö och stopp i kön, så vi drog ett gäng till Pipes istället. Där blev det snack och skratt. Tog halv två bussen hem och somnade med en gång.

Igår vaknade jag tidigt, tror att kroppen har ställt in sig på tidig uppgång nu för tiden. I alla fall så städa jag lite och sen vid 14.00 började första SM-finalen i innebandy. Damerna, där IKSU vann. Sedan var det äntligen dags för herrfinalen och såklart så vann Storvreta, WOHO! Jävla kul var det, för 3:e året i rad. Bra jobbat!

Sen på kvällen drog jag till Fia där Madde och Matilda också var. Det blev somvanligt spårat och vi hade askul. Drog en stund till BJ och efteråt fyllekäk på Donken. Mums! Tog en taxi hem till MAddo och sov där. En bra kväll, helt enkelt!

Bilder från några helger sedan...



.

Kom hem.


I can se you with my t-shirt on

Åh, hur kan 2 timmar kännas som 5 minuter? Har skypat nu en bra stund, så skönt att höra din röst! Det är jobbigt att sakna någon såhär mycket.

Imorgon har jag en ledig dag. Jag ska stöda, springa och träffa min fina Maddo för en massa skitsnack, de är behövligt! Våra samtal brukar alltid sväva ut och handla om allt mellan himmel och jord. Man kommer alltid fram till bra saker och det är riktigt bra!

Nu ska jag sova hörrni. Puss


Fire burns, baby

Idag började kursen i pediatrik. Vi fick kika på en massa videos på gulliga bebisar för att se den normala neurologiska utvecklingen. Vi tog också en promenad runt barnsjukhuset för att kolla läget. Där är också ett ställe jag skulle kunna jobba i team med andra. De hade ingen Logoped där nu vilket är konstigt, men de skulle förhoppningsvis få en.

Jag hade körlektion idag också. Det gick både bra och dåligt, det är bara att träna.

Nu ligger jag hemma med varm choklad och väntar på Grey's. Sen ikväll ska jag skypa med en himla fining!


My shit Bang

Efter två hektiska dagar i Falun är jag helt slutkörd och längtar efter att komma hem, ta en dusch och sova.

Det har varit så kul och härligt. Jag, Julia och Karin har haft det mysigt i stugan vi bodde i. Jag har fått sett massa intressanta besök på askultation och idag hade jag min första egna patient. Att ha patient var nervöst och skitkul. Det gick faktiskt bra.

På söndag bär det av igen. Imorgon börjar en ny kurs, pediatrik. Nu kör vi!

Lite bilder ifrån Falun!


I can get high


Va va vooom

Igår hade jag en sådan sjukt bra och härlig kväll. Efter tentaångesten släppt var det bara att släppa allting och köra hårt. Vi lekte massa lekar, drack snaps och vin. Vi dansade och skrattade. En toppenkväll helt enkelt, så välbehövlig. Logopederna är himla fina människor alltså.

Ikväll blir det mer trevligheter. Ska snart bege mig iväg till Matilda. Ikväll blir det grillning och god middag med vin till. Himla mys att hänga med mina fina tjejer, Madde, Matilda och Fia. Behöver lite avslappning inför imorgon. Tror detta kommer bli en riktigt härlig kväll, brukar inte kunna bli någonting annat med detta gäng.

Imorgon drar jag till Falun. Jag är så sjukt nervös och jag kommer antagligen hinna dö ungefär 15 gånger på tåget imorgnon. Och sedan några gånger till på kvällen innan jag ska sova. Och sen dubbelt så många gånger till på morgonen, innan vi är framme på sjukhuset. Tänk på mig, kära vänner.

Nu ska jag packa ihop lite grejer.


Will you come home and stop this pain tonight


Och vinden i mitt hår

Så sitter man här igen. Dagen innan tentan och ångesten är upp över öronen. Jag vill helst av allt bara skita i hela tentan, råna en bank och åka till något varmt ställe med turkost vatten och vita sandstränder. Fast det är inte så troligt.

Istället ska jag åka in till 08.00 skriva skit-tentan och efteråt umgås med mina fina klassisar, som jag faktiskt saknar lite nu när vi inte setts på över en vecka. Vi i logofest ordnar ju en fest på kvällen med Olyckstema så ska till lokalen och förebereda en massa. Jag har inte riktigt bestämt mig vad jag ska vara än. Kan man vara polis? Tänkte en bra grej att bekämpa olyckor liksom. Hur som helst ska jag dricka snaps, vin och dansa av mig min rumpa.

Nu kör vi igenom alla gamla tentor och hoppas att frågorna inte skrämmer skiten ur en.

Hittade vår gamla hårddisk med 100-tals bilder ända ifrån -03. Detta är ifrån sommaren -08 om jag inte kommer ihåg fel. Sälsafari med vinden och havet i ansiktet. Total lycka, där vill jag gärna vara nu.


If it makes you feel good.

Vilken kväll! Började med middag på Magnussons med Maddo, Dennis och Dominic. Det var riktig god mat och härligt sällskap.

Efter maten blev det bio, vi såg battleship, som var helt okej. Alex skarsgård och Rihanna var med, de var rätt coolt.

Nu ska jag sova och deppa över att jag inte kommer att få gosa på ett bra tag.

Kram!


When you're gone

Igår var en toppendag. Jag pluggade, va ute och sprang vilket va riktigt skönt och hade en riktigt mysig kväll.

Fick äntligen mitt myssällskap, vi tittade på the notebook och gosade en massa! Världens bästa sovsällskap!

Så då undrar jag nu, hur kommer det sig att man kan sakna en person så mycket på bara några timmar? Det är sanslöst.


Some people want it all

Förresten kom mäklaren förbi i lördags och satte upp vår "Till Salu" skylt. Nu är det på riktigt. Dessutom finns vårt hus ute nu på  Fastighetsbyrån och nu i helgen kommer huset vara med i tidningen och läggas ut på hemnet. Och om 2 veckor är det visning. Det är väldigt spännande och det ska bli kul att se vad vi kommer att få för huset.

Klicka HÄR för att kolla in vårt hus.

Nu ska jag fortsätta med mitt tentaplugg. Ska nog ut och springa idag också faktiskt, hoppas bara att vädret håller i sig.



feeling


Kanske var de tur att jag föll så djupt, för de va du som fick min fallskärm att vecklas ut.

Idag ligger jag död i min säng. Gårdagens sjuka partay har satt sina spår idag. Jag har nog inte mått såhär dagen efter på länge. Så i sängen stannar jag minsann kvar hela dagen!

Imorgon ska jag plugga tills jag stupar och på kvällen får jag äntligen mysa igen!


Do you love me, now when I can dance

Igår var det förresten himla mysigt! Dennis kom hit och vi kollade tv, åt mat, kika på innebandy och gosade massor!! Riktigt bra dag!

Bakade otroligt goda cupcakes idag, hat massa bilder ni ska få se nu! Har också ätit god mat och druckit gott! Nu kikar jag på lets dance och taggar för imorgon!

Kramis


And I told you to be balanced

Långfredagen idag. Tycker att vädret är rätt så passande till denna dag. Grått, fult och deppigt. Man kanske ska sätta på lite deppmusik också för att verkligen komma in i rätt mood?

Jag gick upp 9 imorse och började plugga på direkten. Har redan hunnit sammanfatta 2 föreläsningar till. Har bara några stycken kvar nu och hoppas på att jag hinner klart med dem idag. Det är LKG, stammning och testmaterial kvar. Så det är inte så jobbigt faktiskt. Det skulle vara skönt att hinna klart med allt idag så att jag kan slappna av imorgon.

Hade tänkt att ta en springtur idag också, men vet inte om jag är på humör för det p.g.a. vädret. Kanske sätter mig på cykeln istället, om inte pappa tvingar med mig ut. Han säger att man visst kan springa i detta skitväder, vi får väll se...

Lite bilder ifrån logopednollningens fulfest kanske kan muntra upp på denna dystra dag.


What will it take

Jag tillfrisknande mirakulöst. Jag tror det var mitt te och sömn som gjorde det. Eller så kan det ha varit att jag satte på 180-mode igen och körde på så jag lurade kroppen att tro att den blev frisk. Kanske, kanske inte?

I tisdagskväll käkade jag Martina, Lina och Malin en supergod Påsk-middag i form av Tacos och en supergod efterrätt som Malin gjort, de va någon form av fejkad vitchokladmousse. Den ska jag definitivt göra fler gånger. Sen blev det några glas vin på det, härligt.

Igår hade vi sista föreläsningstillfället i skolan på denna kurs. Eller de va ingen föreläsning, utan seminarium om casearbeten vi arbetat med. Det var lika lärorikt som förra gången. Efter skolan var jag på gymmet och provade mina nya springskor, det var riktigt härligt att springa. Hade glömt bort hur skönt det var.

Kvällen spenderades hos Maddo, lika trevligt som alltid. Det blev promenad, skitsnack och Big Brother.

Idag har jag övningskört med pappa och nu sitter jag med plugget. Håller just nu på att sammanfattar föreläsningen om statistik, vilket är mindre kul. Ska snart ta och städa lite med. Om jag hinner ska jag även förbereda mina cupcakes för imorgon.

Och ikväll ska jag äntligen får gosa, lycka!


Fagervik, förra sommaren! Visst är jag sjukt snygg med min lilla turban? Åh, längtar dit <3

So I'm holding on

Jag skulle inte tagit det lugnt i helgen. Jag visst det, så fort kroppen slappnar av så kommer en jävla förkyldning fram. Jag fryser så jag skakar och hela kroppen värker. En sån sjukt bra tajming med tentaplugg och påsken som kommer.

Åkte hem tidigare från skolan nu, måste vila mig så att jag kan vara med imorgon när det är obligatoriskt!

Nä, efter detta ska jag fortsätta leva i 180 för då bryter det aldrig ut. Nu ska jag dricka massa te och hoppas på ett mirakulöst tillfrisknande.


Strö lite socker på mig, som bara du kan.

Det blev ett par nya skor idag faktiskt. Ett par svarta springskor ifrån Nike. Det blev en del pengar, men det var de värt, behövde verkligen ett par nya skor. Dessutom måste jag ut och springa nu eftersom jag lagt så mycket pengar, en liten spark i röven för att komma igång så att säga.

Handlade också massa mat till påskhelgen, pappa och jag köpte godis för 185 spänn, herre jösses! Vi köpte också grejer för mina cupcakes jag ska göra, de är ett par med inbyggd chokladmousse och vitchokladfrosting, yummie.

Imorgon är det återigen skola, sen träning och kvällen ska spenderas i mitt andra hem hos underbara maddo!


RSS 2.0