We sail into infinity

Loreen - Euphoria


Loreen, låten, framträdantet, rösten. Allt är bara helt perfekt. Om inte hon vinner melodifestivalen vet jag inte vad jag gör. Love it.

Forever, until the end of time

Idag blir det mer plugg, ingenting ovanligt såhär i tentatider. Men idag händer lite annat kul också. Ska in på LSRU-möte vid halv fem och efter det är det Logofestmöte 18.30 på V-dala. På Logofestmötet ska jag äta någonting gott hade jag tänkt mig, typ en nachotallrik eller kanske en hamburgare av något slag, vi får helt enkelt se. Mums. Sen mina kära vänner får jag trevligt sällskap till kvällen. Fina Maddo kommer hit och ger mig sovsällskap, mysigt värre vill jag lova.

Har förresten en jävla träningsvärk idag ifrån afron igår. Afron var sjukt jävla rolig och jag hade totalt glömt bort hur mycket jag älskar att dansa och hur glad dansen gör mig. Saknar det som fan. Fler afropass blir det, kunde inte sluta le. Och dessutom ger det ju tydligen en jävla bra träning eftersom hela kroppen värker.

Nu mina vänner ska jag försöka återgå till plugget och se om jag får någonting gjort.


Money, money, money

Fick precis reda på vad kurslitteraturen kommer kosta till nästa kurs. Jag har redan 2 av böckerna och kommer få lägga 3200:- och det känns sjukt härligt. Vi kan säga hejdå fritid dels för all litteratur som ska läsas och dels för att jag kommer inte kunna göra någonting p.g.a. fattigdom.

Älskar studentlivet alltså!


I'm you're destiny calling

Fick nyss reda på att jag klarade neuropsykologin! Woho för mig.

Belönar mig själv med créme fraiche med grillkrydda i. Nä, har aldrig sagt att jag är fullt normal. Mums!


I don't think you're ready

Jag är så trött på att plugga. Det känns redan som om den här terminen har pågått i flera månader och vi är bara inne i slutet av februari. Det är tenta kvar på denna kurs plus barnlogopedi och pediatrik samt praktiken. Undrar om jag har glömt någon mer kurs?

Jag har noll lust att sitta och tentaplugga och ingen mer lust att skriva uppsats om nominalfraser heller. Har analyserat två transkript idag och målet är att hinna med den sista innan dagen är slut. Ska försöka skriva ner några till föreläsningar också. Kanske läsa ett kapitel i boken om tvåspråkighet.

Största längtan denna dag är att få åka in till gymmet och köra afro. Ska banne mig ta en bastubad efter det också. Fy fan så härligt.


Cause one of us is gonna die young

Alltså, de här med otrohetssajter? Vafan är de för jävla skit? Ärligt talat om en person vill vara otrogen ska man inte ens vara i ett förhållande över huvud taget. "de är okej att vara det om man vill det" säger Dominika va hon nu heter i efternamn som starta upp sajten.

Jag blir ärligt talat förbannad, hur tänker man? Det är tydligen okej att ha en affär om parten aldrig får reda på det, för man räddar ju sitt förhållande.

Nä, ska inte skriva mer. Blir bara mer upprörd. Sjuka människor.


Äre lugnt om jag kallar dig baby?

God morgon!

Ny vecka och nya tag, eller kan ju intala mig de i alla fall.

Dags för en heldag i skolan med föreläsningar om tvåspråkighet. Sen hem och plugga en snabbis innan jag ikväll ska ha myskväll.

Sen hela denna vecka kommer jag sitta hemma och skiva uppsats samt plugga, mycket trevligt.

Nu måste jag springa till bussen, hörshej!


I't not a big thing if ju leave me

Sitter återigen vid kära köksbordet och min kära kopp kaffe med en massa härligt plugg runt omkring mig. Idag ska jag sammanfatta anteckningarna på datorn, får se hur långt jag hinner. Ska kanske hinna med lite analys av transkript och läsa. Får se hur långt jag orkar.

Vid 3-tiden ska jag hem till Maddo,där Matilda befinner sig med. Mys, MPG samlat igen. Vi ska fixa oss och käka mat tillsammans för att senare dra iväg till fina Sofhia som ska firas med buller och brak. Det blir en rejäl firning och har en känsla av att kvällen kommer bli sjukt galen. Woho.

Nu ska jag återgå till mitt plugg och vänta spänt på att Kungen ska berätta vad nya prinsessan ska heta. Grattis förresten till Daniel och Viktoria! Så kul!


I'm a survivor, I'm not gonna give up

Trött jävel här. Veckorna går ju så sjukt fort, vart tar tiden vägen?

Har i alla fall haft massa gruppövningar denna vecka hitintill. Fått en ny stor uppgift på denna kurs. Det räcker inte med tenta den 9:e mars, nä vi ska även lämna in en uppsats på 12 sidor till den 8:e. Och inte vilken uppsats som helst utan uppsats om utvecklingen av ett barns nominalfras under 1-2 år.  Då ska man läsa transkriptioner, 5 stycken ( alla mina är mins 25 sidor) och analysera. Jaha, där va mitt liv förssvunnet.

Så idag har jag gjort en massa olika. Jag har läst i min bok om tvåspråkighet, vilket faktiskt var sjukt kul och intressant. Har skrivit ut mina första 2 transkriptionshäften och börjat strycka under och nu sammanfattar jag anteckningar. Har redan fyllt ett kollegieblock med handskrivana anteckningar på bara 2 veckor. Blir intressant att skriva ner allt på datorn och se hur mycket det blir där.

Oj, vilket kul blogginlägg jag skrev? Skolan är väll kul att läsa om?

Nä, efter helgen får jag skrive lite mer kul. Har hört att fredagen kommer bli galen med drinkar och blåbärsshots. Yeah!

Gori-gori kväll.


You got a fast car

Skulle tränat idag, orkade inte det. Skulle pluggat, orkade inte det heller. Har legat sedan jag kom hem, någonting har tagit rejält på krafterna. Hoppas på ny energi imorgon och då blir det mer skola, presentköp till fina Fia och kanske träning om jag orkar.


And all my fragile strainght was gone

Sitter återigen med Markus och denna sjukt jobbiga uppgift. Skulle egentligen ha gjort klart den igår, men jag orkade verkligen inte. Har inte varit så trött på länge. I stället gick jag upp tidigare idag och får sitta nu. Börjar inte förrän tolv så det är lugnt.

På schemat idag står det muntlig redovisning av helvetesuppgiften. Efter det ska det sammanställas kursutvärderingar med de andra klassrepresentanterna. Sen efter det om orken finns ska jag ta mig till gymmet och träna lite. Måste göra det känner jag, få utlopp för mina aggressioner.

Helgen var förresten helt underbar, men mer om det senare, finns inte tid nu.


Something always brings me back to you

Nu har jag gett upp uppgiften för en stund. Håller på att packar och fixar i stället. Ikväll är det ju vår slutsittning med nollorna. Nollegasquen. Jag är sjukt, jävla taggad måste jag säga. Och eftersom vi har så mycket kul planerat under hela kvällen kommer det bli ännu bättre.

Spex, sång och en massa prisutdelningar blir det minsann. Jag är ju sånganförare så alla kommer att få lyssna till min vackra stämma ikväll.

Så halv två åker jag till Malin där Martina också är, vi ska gå igenom lite av uppgiften och fixa oss lite. Sen bär det av mot stan för några ärenden och efter det hem till Tina för lite förfest, som blir tidig, typ 16.00...

Gasquen börjar 18.00 och sedan kommer vi härja fram till 01.00. Tror inte jag kommer orka gå vidare efter det, är rätt slut.

Ha en skoj fredagskväll!

Gosingar <3


Tek Weh Yuself

Sitter här igen med den här förbannade skoluppgiften vi har. Berättade jag igår om vad den går ut på?

Det är 5 sidor med en konversation mellan ett barn som är 2,4 år och hans föräldrar. Uppgiften, som vi ska lägga minst sex timmar på är att på olika sätt analysera både barnets och föräldrarnas tal. T.ex. grammatisk analys, vilka slags ordklasser han använder, olika böjningar och funktionsord. Kolla på uttalet och se hur pass målspråklig barnets tal är. Föräldrarna ska analyseras om de använder barninriktat tal eller ej.

Skjut mig.

Det är roligt i början, men har man suttit och läst samma konversation hundrafemtioelva gånger börjar det kännas drygt.
- man kan ställa den så där.
- ställa den på mattan
- kan ställa
- man kan då
- man kan ställa den där
- man kan ställa den där uppe på villan
- ma ka stä den där här under s dä

Yes, bara att köra.

En bild på min snygga vän, Malin, Tant Malin...


I need a dollar

Jag kanske ska ta tillbaka det jag skrev igår, om att de va bra när allting gick i ett. Känns inte så idag.

Denna dag har varit sanslös, har varit igång sedan åtta imorse och har inte haft en lugn stund förrän nu. Eller lugn kan man inte kalla det heller, är sjukt stressad och uppe i varv. Skulle lätt kunna springa en halvmil eller så i snöstormen.

Skolan höll på från 10-16. Vid lunch sprang jag över till blåsen för att luncha med Safsi, de va ju mysigt. Andra halvan av lunchen började jag med en skoluppgift - att analysera en konversation mellan ett barn och dennes föräldrar. Efter skolan var det möte på MedC med Logofest, där vi planderade en massa skojigt inför terminen. När det mötet var slut blev det mer plugg med uppgiften till 19.30.

Tog bussen hem vid 20.00 och satt därefter i 2 timmar och skulle fixa ut lite diplom inför morgondagens sittning. Men, då ville datorn inte vara på min sida och det tog sjukt lång tid för någonting som egentligen skulle ta 20 min.

Är dötrött och har inte ätit sedan halv ett. Eller räknas 3 geléhjärtan som middag?..

Jag & Mormor från i julas, fina mormor <3


Cut my life in to pieces.

Tiden går och dagarna är fyllda med en massa aktiviteter. Känns som om allt går i ett och det finns knappt någon tid för att andas och tänka efter. Men, det är väll lite så jag gillar att det ska vara.

Idag har jag haft föreläsning, skrivit på spex, skrivit in sångtexter och börjat göra diplom. Nu har jag precis lagat mat och ska springa in i duschen. Ikväll ska jag gå på bio och se "Mästerkatten", det ska bli mysigt.

Just det, en till sak hände idag. Fick reda på min praktikplats idag, från v. 16-21 denna termin kommer jag befinna mig i Falun från söndag kväll till tisdag kväll. Det känns skönt att äntligen ha fått reda på det. En bra sak är att jag slipper leta boende då det finns en logopedstuga där. Hamnade med Karin, Sara och Julia. Kommer nog bli kul känner jag. En aning jobbigt att pendla, men det får man ta.

Duschen var det ja...


Dancing in the moonlight

Tur att man har vänner och ställer upp för varandra. I vått och torrt i alla lägen! Känns skönt att veta att man har sådana.

Kvällen hos maddo va toppen med massa mat och godis , så som det ska vara.

Fick även en trevlig överraskning hos maddo, de va kul.

Nu är de sovdags!


Collecting you're jar of hearts.

Tack mamma och pappa! Fina ni!


Who can help me take away my sorrow. Maybe its inside the bottle.

Idag gick jag upp 05.40, inte det roligaste jag har gjort i mitt liv kan jag lova. Men har hunnit med mycket, körlektion, träning, besök på Maddes körlektion, skola, plugg och innebandykikande.

Synd bara att jag idag är ett PMS-monster med för några sovtimmar. Depp-mode is on och jag vill dra täcket över huvudet och svulla i lösgodis. Istället sitter jag här i soffan med min morot, en liten glädje är i alla fall att storvreta vann över falun i innebandyn nyss.

Imorgon är det allahjärtansdag. Jag har en romantisk dejt med Maddo, mys.


Until you kissed my lips, and you saved me.

Så kommer denna söndagsångest. Efter en heldag med mys i sängen känns det rätt tomt här nu. Usch!

Gårdagen var riktigt lyckad och jag gjorde snöängel mitt i natten.


I'd give up forever to touch you

Ikväll kom Madde hit. Vi drack smultronvin och fnittrade som om vi vore 15 igen. Pratade om allt mellan himmel och jord, som bara vi kan. Helt klart en sjukt värd fredag.

Nu kollar jag på  QX-galan och fan va imponerad jag är av alla dessa starka personer. Åh, va härliga de är. Och, måste bara säga, Anton Hysén, har nog aldrig sett en sådan snygg man, synd att man inte var snubbe då.

Imorgon bär det av till Gävle för att fira Natta med rocktema. Blir nog skojsigt.


Having the time of you're life

Lite boost.

Källa: http://nevergiveup-justdoit.tumblr.com/


Jag är alltid tryggast där du är en liten bit ifrån.

Tydligen går de inte att kommentera inlägg när jag mobilbloggar, mycket märkligt...

I alla fall har jag åkt på ynkedom med halsont och feber. De kom väll inte helt oväntat, men sjukt olägligt i och med heldagar i skolan och annat på sidan av. Hinner inte vara sjuk, tråkigt. Dessutom hade jag ju precis kommit igång med träningen, känns så tråkigt...

Kursen vi går nu har jag i alla fall en positiv känsla av, kul att äntligen läsa lite logopedrelaterat. Idag fick vi lyssna på olika slags joller och lära oss de olika jollerperioderna. Man kan ju tro att ett barn bara jollrar, men icke - det finns fler olika slags perioder, så nu vet ni det.

Imorgon är en lång dag. Har skola från 10-16, lång dag. Körlektion 16.15-17.40 och efter det ska jag köpa present till Natta med Maddo och Matilda. Sen på kvällen blir det sushimiddag med trevligt sällskap.

Jag & Maddo i helgen, snigeln <3


Now, you're just somebody that I used to know!

Bad och bastu igår va härligt! Riktigt skoj vill jag lova.

Idag har jag varit effektiv, börja dagen med ett besök och efter de kolla jag lite i affärer, blev ett tillskott i garderoben, jag som inte skulle handla, men kunde inte motstå...

Efteråt var det skola i 3 timmar. Introduktion och föreläsning. Denna kurs verkar väldigt intressant, handlar om barns språkutv och tvåspråkighet hos barn, kul.

Efter skolan tränade jag med Lina, skönt! Känns bra att komma igång igen. Imorgon kör jag afro, kul att prova någonting nytt.

Nu gott folk är det läggdags! Puss


Just get you're ass back home

Igår var de Maddo-times med middag och vinpimplandr! Riktigt mysigt om jag får säga de själv.

Vi drog senare ut på BJ och dansade röven av oss med härliga människor, sjukt kul.

Idag var de segt och mysigt och nu ska jag åka och bada och basta!

Puss


Do it like a brother, do it like a dude!

Igår var det fulfest med logopederna. Jag förvandlades till en riktig dude och fick ragg hela kvällen!

Sjukt kul som alltid, fler bilder kommer inom kort!


I'll give it all to you

Igår var de mys hos Maddo och de va riktigt mysigt. De måste göras om.

Nu är jag på väg till blåsen för tentaplugg med mina fina logotjejer. Ska bli skönt att gå igenom några oklarheter.

I em ska jag träna med mamma, skönt att komma igång igen känner jag.

Kramis


RSS 2.0