!

<3

 


Somwhere far along the road he lost his soul

Och nu efter några timmars plugg har jag faktiskt belönat mig själv med en öl. Någon god vart det, vet inte vad den heter men de va jävligt gott.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Pappa inviger grillen nu, så det blir en riktigt mumsig middag med grillad fläskfilé, klyftpotatis och tzatsiki.

Imorgon blir det bara mer plugg. Jag och pappa ska övningsköra lite också, vi drar till Gränby där vi ska handla lite inför påskhelgen. Jag ska också kika efter ett par nya träningsskor. Helst ett par bra springdojor, jag har ju gått med på att springa blodomloppet senare i maj. Mina skor jag har nu är 6 år gamla och då behövs det verkligen en uppdatering. Jag har egentligen inte pengarna till det eftersom jag ligger ute med pengar för praktiken. Men det får lösa sig på något sätt.


Smile

De två senaste dagarna har jag återigen blivit påmind av att jag valde så rätt med logopedyrket. Föreläsningarna om LKG (Läpp-, käk- och gomspalt) har varit så inspererande. I onsdags var det logopederna från teamet som var och föreläste om våra uppgifter i teamet. Det är riktigt häftigt att få höra barnen innan och efter de har opererats och fått talträning, vilket skillnad.

Igår kom det plastkirurg, foniater och ortoped som alltså jobbar med de andra aspekterna på LKG-barnen. Plastkirurgen var helt fantastisk och blödig som jag är, blev jag helt tårögd när man fick se före- och efterbilder på dessa barn. Det är helt otroligt hur skickligt gjort det är, det syns nästan inte att barnet haft en spalt.

Vi fick också information om organtisatioen "Operation Smile", som jag vill åka och jobba med när jag tar examen. Det är alltså en välgörenhetsorganisation där man åker till olika platser i världen för att hjälpa barn och ibland vuxna med LKG och inbland också andra missbildningar. Det är logopeder, plastikkirurger, sjuksköterskor, narkosläkare, barnläkare och om det var några till som åker och sammarbetar. Just denna resa som hon berättade om hade 2 team lyckats operera nästan 970 människor och screenat nästan 2000 människor på 2 veckor. Det är häftigt.

Yes, det ska jag helt klart göra. Och efter det ska jag jobba i LKG-teamet eller med barn med andra faciokraniala missbildningar.

Nu återgår jag till mitt tentaplugg.

www.operationsmile.se


Du va känslosvall, jag va känslokall

Idag hade vi en heldag i skolan om hur de går till vid nybesök och info om hur journalskrivning går till. Väldigt lärorikt och intressant.

Hade ett möte på det och efteråt drog jag, Karin och Lina på Max och åt en redig middag. Det var vi så värda.

Imorgon ska det bli skitkul igen för då kommer teamet ifrån läpp, käk- och gomspalt på akkis och föreläser.

Idag fick jag också en glad överraskning, Wii!!


Because i'm in to deep

Har precis handlat biljetter till Falun för 1500 kronor. Trodde faktiskt de skulle kosta mer för alla veckor, så de va faktiskt bra. Nu börjar det närma sig och det kommer bli väldigt spännande och roligt.

Nu ligger jag själv i soffan och saknar någon att mysa med. Stackars mig.

Ska snart dra mot sängen och läsa lite.

Kram


Put you're arms around me

Gårdagen var som sagt mycket härlig, efter skolan blev det mys nere vid ån i solen en stund. Kvällen spenderades på O´Learys där vi kikade på fotboll och drack öl. Sov väldigt gott sen efter det.

Idag var jag en kortis i skolan och jobbade med caset, imorgon ska vi ha seminarium och disskutera kring alla case. Det blir kul och intressant, man lär sig väldigt mycket på de här arbetssättet.

Om en stund ska jag åka hem till Maddo, där vankas det mys. Jag har hört att det blir fruktsallad och kanske en liten cigg, bara för att lyxa till det lite. Lär bli ett avsnitt av BB också, riktigt härligt.

Hörs då.


Why start a fire ?

Idag skiter jag fullständigt i att jag är trött som ett as och inte sovit. För idag, mina vänner är det en sjukt rolig dag i skolan!

Nu vid 9 ska vi till infoteket på habiliteringen och lära oss om TAKK och sen i eftermiddag är det föreläsning om barn med särskilda behov. De här kommet bli en superspännande dag.

Sen efter skolan blir dagen bara ännu bättre!


What's been said between you're heart and mine

Igår var jag hemma hos maddo där det var myskväll med trevligt sällskap! Vi kollade på the guardian och lejonkungen, 2 riktiga toppenfilmer alltså. Fick kramas massa också, mys.

Sov där, känns som jag bor där lite på halvtid, mysigt att hänga där med fina maddo!

Imorse va jag hos frissan och fixa håret, blev billigt som fan i jämförelse mot stan, nice! Så nu är jag blond och har ett snyggt svall.

Nu ska jag bege mig mot skolan där det ska arbetas med case, efter det träning sedan logofestmöte och efter det mot myskväll!


Push it real good

Sitter och nördar mig framför Nat Geo Wild samtidigt som jag städar och dricker kaffe. Tar det lite lugnt och njuter av att ha en dag där jag kan göra precis vad jag vill. Tänkte plugga, men vet inte om jag kommer orka, har ingen lust. Ibland måste man få ha en hel pluggfri dag faktiskt.

Jag har gjort någonting med min axel, har ingen aning om vad det är. Kanske en nerv som kommit i kläm eller om någonting har åkt fel? Det gör i alla fall sjukt ont och varje gång jag rör axeln knakar den till som bara den. Någon får gärna komma och ställa den rätt.

Nu ska jag återvända till mitt program om dinosaurier!


Talk that talk to me

Idag tog jag på mig min snusnäsduk och städade ur mina lådor! Har slängt en massa skit och hittat en massa roliga saker ifrån högstadietiden, typ dagböcker och sådär! Då kände jag mig duktig.

I morgon ska jag försöka plugga lite och sen blir det utgång med mina fina hjärtan.


latrala

Nya kursen, Barnlogopedi I har börjat med stormsteg, det är riktiga heldagar på 7-8 timmar varje dag nästan. Man är rätt mosig i huvudet när man kommer därifrån. Tiden går ändå väldigt fort eftersom det är intressant och roligt. Vi har gått igenom fonologiska och grammatiska språkstörningar, behandling och analyser. Spännande.

Nästa vecka på onsdag ska vi få vara på infoteket och lära oss lite om alternativ kommunikation t.ex. tecken, vilket ska bli skitkul eftersom det är sådant jag vill göra i framtiden. Tror den här kursen kommer vara jobbig, men skitrolig.

Har hunnit med en massa annat skoj. Och ikväll ska jag få myssällskap och kika på dirty dancing. Puss

Jag & Mia på sittnig


<3

 


Cause this is my life

Och vilken helg detta har varit. Synd att den är över, för ville att den aldrig skulle ta slut.

Fredagen efter tentan slappnade jag av ordentligt och det blev vin med mina fina tjejer och bästa Olle. Följt av en utgång på BJ som va galet kul. Åkte hem och hade härligt sovsällskap.

Hela lördagsdagen spenderades i sängen, kvällen vart det såklart melodifestivalen och Loreen, min favorit vann. Det va sjukt bra, hejade som fan på henne, det kommer gå bra i eurovision. Somnade astidigti sedan.

Idag har det också bara varit en massa mys i sängen, mys, mys och mera mys. Mys.

Nu sitter jag i min ensamhet och försöker peppa inför en ny vecka. Börjar en ny kurs, barnets språkutveckling - de blir skoj. Imorgon blir det mys med mina älsklingar och en massa skitsnack, love it!


Save tonight

Sitter hos Martina och tar de lugnt. Vi skulle plugga men sket i det, lika bra det. Man behöver faktiskt låta hjärnan bearbeta såhär dagen innan.

Snart drar vi oss mot gymmet, jag ska köra lite lugnt på rullbandet och basta lite. Sedan vid sju blir det hamburgare och öl, mums. Hoppas bara jag kommer in för har inget leg , höhö.


Shut up bitch, swallow

Idag har jag inte pluggat alls. Svimmade på gymmet i förmiddags vilket inte va så smart kan man tycka. Har mest legat i sängen och försökt sova.

I morgon tar vi nya tag och kör på. De blir frågestund i skolan, repetition med mina fina tjejer och på kvällen den traditionella dan-före-tentan-Smålands-burgaren. Mums!

Nu gäller ett tappert försök till sömn, god natt.


They where here first

Vill bara uppmärksamma er om att jag känner såhär just nu!


My heart told you so

Multitaskar som bara den just nu. Sitter och kollar på jobb, skriver CV, personligt brev och kollar på Big Brother samtidigt. Och bloggar...

Eftersom jag inte vet om jag får tillräckligt med jobb på vikariepoolen i sommar tänkte jag söka lite annat för att försäkra mig om jobb. Hittade lite sommarjobb på ams som jag ska söka. Bl.a. ett jobb på ett korttidsboende, vilket är någonting som jag gärna vill göra. Ska också söka ett butiksjobb. Sedan kika runt lite mer. Men har fan inte sökt jobb på evigheter känns det som. Hur skriver man ett personligt brev liksom? Vad är viktigt att ta med? Intressant detta.

Nu är BB-pausen slut.


jag hör trummorna på dörren

Dags för ännu än dag av detta härliga pluggandet. Motivationen är som alltid på topp. Vill hellre vara ute i solen hela dagen, men icke.

Det är förresten europeiska logopeddagen idag, så grattis till alla oss logopeder.

Sitter och tänker på att jag måste göra någonting åt min förskräckliga utväxt, den ser hemsk ut och måste fixas till. Synd bara att man är fattig. Kanske ska satsa på ombre trenden? Det är ju fan i modet att ha en jävla utväxt, jag menar folk färgar till och med hårbotten för att det är en "snygg" look? Nä, det vette fan, om några månader kommer det vara "hur fan tänkte vi nu" - repotage och en massa celebs med ombrefrisyren. Nä, får se över kontot lite och kanske boka in en tid snart?

Back to buisness.

Tycker dock Drew va sjukt snygg i detta, fast vad passar hon inte i? Jävla vacker kvinna de här.


Cause every little thing is gonna be alright

Är hemma hos fina Maddo just nu och degar. Åkte hem med henne när hon slutade jobba, vi har haft det riktigt mysigt. Vi tog en riktigt långpromenad och det var lite kyligt, men skönt på samma gång. Vi pratade om livet och rökte cigaretter. Nu tog precis big brother slut och det är nog snart läggdags. Hoppas på mer sömn inatt än vad jag  fick förra.

Imorgon blir det mer plugg till tentan, ljuva tentatider...


<3


I drove all night

Det har varit en riktig skitnatt med undantag för ett fint sms klockan halv ett. Har inte sovit någonting. Huvudet är trött men kroppen är stressad och vill absolut inte slappna av.

Har ställt in körlektion nu, kommer inte kunna koncentrera mig, vill helst inte köra på en gammal söt tant eller så.

Kanske ska göra lite nytta och försöka gå upp och plugga?

Kram



So what am i doing here on the floor

Jag har en sådan sjuk ångest inför skola och plugg just nu. Jag har noll motivation. Innan när det kännts omotiverande har jag i alla fall pluggat. Men nu, jag har inte pluggat någonting alls och det är tenta på fredag. Jag brukar ha pluggat mycket mer än vad jag gjort. Det här känns fan inte bra.

Jag behöver en lite boost till plugget. Just nu vill jag bara jobba, tjäna pengar och resa. Jag vill inte sitta 12 timmar om dagen med en bok framför mig, lägga alla mina pengar på kurslitteratur och ha ångest över att jag måste lära mig allting.

Åh, fan va jobbigt. Tur att jag ska träffa mina fina tjejer imorgon, förhoppningsvis kommer jag få lite peppe av dem.

Körlektion 8.00 imorgon, träna, pluggdejt med Malin och Martina sedan födelsedagsfika för fina Karin. Kommer avsluta dagen med härligt sovsällskap av Maddo.

Tur att det finns underbara människor i min omgivning just nu!


För när du strippar och klär av dig är de samma grej

Har suttit i flera timmar och tittat i massa tumblr-bloggar. Snacka om att vara fast. Jag älskar att sitta och hitta massa bra bilder med härliga budskap och citat på. Man kan faktiskt bli väldigt boostad av att kolla igenom alla dessa.

Man kanske borde skriva ut ett par stycken på ett kollage och hänga upp på väggen?


Love is strange, lot of people take it for a game

Jag vill gå på dirty dacing i stockholm. Dirty dancing är världens bästa film och jag kan varenda scen ur filmen. Det är inte bara "Nobody puts baby in a corner" - det är allt.

Därför vill jag åka till stockholm och se denna musikal på Kinateatern. Är det någon som vill följa med mig? Den går bara till maj och jag vill helst inte åka dit ensam och sitta där helt lyrisk över den härliga historian.

Jag kan utlova en oerhörd trevlig upplevelse.

Puss på er.

Jaha, skulle få fram och lägga in ett klipp på min favoritscen i filmen, "Love boy scene", som den heter. Men den går tydligen inte att bädda in så ni for länken i stället - ni måste kolla, världens bästa. KLICKA HÄR DÅÅ! Måste kolla på den idag.


- Silvia...
- Yes Mickey?
- How do you call your loverboy?
- Come 'ere loverboy!!
- And if he doesnt answer?
- Ohh loverboy!
- And if he STILL doesnt answer?
- I simply say...
Baby,
Ohhh baby
My sweet baby
You're the one

 



destroy what destroys you


För jag reser mig igen.

Även fast jag är ynklig och febrig kan jag inte känna annat än glädje.

Ibland känns allting så himla fint ändå.


Ta mig till glädje, ta mig till dans

Ikväll vankas det spelkväll hemma hos mig. Jag taggar järnet just nu och har redan bestämmt mig för att vinna allting. Sånt här är faktiskt väldigt roligt, det är inte ofta man sätter sig ner och spelar spel. Det brukar oftast bli häng framför tv'n i stället. Nä, det ska bli väldigt kul.



www.lyricssayitall.tumblr.com


Call me so I can come and do it for you

Idag har jag skitit i plugget och suttit i solen en massa. Hängde med fina Maddo tills hon börja jobba.

Druckit litervis med kaffe och njutit av solens värme. Älskar våren!


I no longer need you're attention, at ease.

Bort med det gamla. Har rensat ur bloggen nu allt från augusti och bakåt, jag känner att det inte fanns någon mening med att ha kvar de inläggena. Dessutom tog jag bort min gamla wordpress-blogg. Kändes också väldigt dumt att ha kvar den.

Det gamla är borta, vill inte ha kvar någonting ifrån den tiden.

Nu är det bara de fina som är kvar och så ska det fortsätta vara.

Kram!

RSS 2.0