Best I ever had

Har återigen åkt på ynkedom. Känns som om jag har varit sjuk från mitten av maj och aldrig blivit frisk. Hade ju halsfluss några gånger, sedan åkte jag på en rejäl förkyldning och så blev det bättre en stund. Men igår kände jag att jag mådde lite dåligt och idag är det ännu värre. Är täppt i näsan och det rinner. Har ont i halsen, kroppen och har feber. Nu räcker det faktiskt. Vill inte vara mer sjuk.
 
Ska försöka kurera mig med en massa te med honung. Hoppas på att jag mår bättre imorgon. Kanske ska ta mig en bit chokladtårta ifrån gårdagen? Socker hjälper alltid!
 

No church in the wild

Igår var en lång dag. Jag vaknade upp bredvid Dennis som skulle dra och va högvakt. Så då åkte jag till gymmet och tränade sönder mig igen. Åkte därefter till Bälinge för att hämta mammas regnjacka på förskolan. Fick lite jobbtider samtiigt som jag var där, det va ju najs.
 
När jag kom hem så förberedde jag och mamma massa mat, vi skulle nämligen äntligen ha pappas födelsedagsmiddag igår. Så jag förberedde förrätten som var en räk-och kräftcocktail och mamma gjorde en fransk chokladtårta. Sen städa vi lite o.s.v...
 
Middagen började med champange, vi hade lyxat till det och köpt en Moet, det va supergott. Sen käka vi förrätt, sen varmrätt som va grillad oxfilé, egen friterade pommes (som jag gjorde) och gorgonzolasås. Det var sjukt gott. Sen avslutae vi med efterrätten på altanen med konjak och cigarr.
 
Sen satt jag och pappa uppe sent till typ halv ett och hade deep-talk. Han är allt bra min pappa, himla klok alltså!
 
En bild ifrån pappas födelsedag, för flera år sedan. Tror jag precis slutat 9:an!

Syskonkärlek.

Tänkte, bara för skojs skull bjuda på en liten nostalgitripp på bilder med mig och min lillebror. Har en massa gulliga bilder på oss från en herrans massa år tillbaka. Så skratta och njut...
 
 
 
Nya blogg.se är ju skit och man kan inte göra mellanrum och skriva mellan bilderna kul.. Får ge beskrivning här under istl då!
 
Bild 1, Skridskoåkning, för väldigt länge sedan. Bild 2, Rensar ogräs... Bild 3, På en restaurang på Kreta. Bild 4, Också Kreta. Bild 5 & 6, jul för länge sedan. Bild 7, Gungar i Fagervik... Bild 8 På Kreta igen, något år senare. Bild 9, påskärringar hos mormor och mofar.Bild 10, På min skolavslutning i 9:an. Bild 11, Jag var 16 och Markus 14. Bild 12, Firar mormor. Bild 13, Markus bal i 9:an. Bild 14, Muppar oss. Bild 15, Kryssning. Bild 16, en jul jag var 18 och markus 16.

Gori-gori

Det är lite tråkigt när bloggappen inte fungerar. Brukar ju mest mobilblogga så det blir ju inte lika mycket nu. Hoppas den kommer igång snart igen då.
 
Idag var jag och tränade igen, körde samma sak som i måndags. Mördarpass, plus att jag ökade vikterna idag. Jag tänkte bli biff till hösten alltså. Måste komma ut och springa någon dag med, kanske fredag eller lördag beroende på jobb eller inte.
 
Imorgon ska jag jobba i storvreta på en förskola och måla. Tack snälla Johanna som fixade det till mig. Ska träffa min fina pojkvän imorgon också och mysa en massa. Längtar!
 
Nu ska jag fortsätta småglo på fotbollen!
 
Repris på denna kväll snart eller? Känner att jag är i behov av lite MPG-magic!

I could stay awake just to hear you breathing.

Har äntligen bokat min biljett till Skåne. Den 20.e Juli drar jag iväg till min fina kille. Jag längtar ihjäl mig tills jag får komma dit. Bara åka iväg någon annan stans och få spendera dagarna med Dennis. Kommer stanna ca en och en halv vecka där. Hade stannat längre om jag hade kunnat.

Åh, snart så!


Only coffe no sugar in my cup

Idag tog jag en sovmorgon fram till 11, väldigt skönt. Sen vid ett-tiden tog jag bussen till stan. Körde ett mördarpass på gymmet. Körde styrka och sen ställde jag in något förprogrammerat program på cross-trainern så körde på det. Jag har inte svettats så mycket på så länge, det var sjukt jobbigt alltså.
 
Efter gymmet åkte jag hem till Safsi, vi hämtade upp min bebis på förskolan. Sen har vi hängt hemma hos henne, käkat en massa mat och andra godsaker, som man brukar göra när man är hos henne. Vi bokde också in en helg som vi ska gå på fiskpedikyr i stockholm. Det ska bli ascoolt, lite skraj för fiskarna men de blir nog roligt.
 
Kom hem nu för ett tag sedan. Ska chilla framför tv'n nu. Hoppas jag får jobb imorgon så det kan klirra lite i kassan. Sen ska jag träffa Johanna på eftermiddagen. Det var sjukt länge sedan vi träffades, så det ska bli riktigt roligt.
 
Bjuder på lite gamla bilder på mig och dessa damer.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sommar, sommar, sommar...

Denna helg har varit en bra helg. Fredagen var ju midsommarafton. Dennis va här och vi var ute och sprang på morgonen. Sen hjälpte vi till hemma för midsommarlunchen. Min farbror kom hit också, som jag inte träffat på typ 3 år, de va kul. Det vart en mysig lunch med god mat och massa snaps.
 
Kvällen fortsatte hemma hos Hanna med en massa härligt folk. Vi grillade och hade det bara trevligt. Skönt att bara vara lite. Vid elva tog vi bussen mot stan, som var helt öde.  Vi träffade upp lite vänner i en lägenhet. Jag börjde må rätt dåligt där på småtimmarna. Så Dennis och jag tog oss till stationen, åt lite käk och drog hem.
 
Lördagen blev en lugn dag med en massa mys. Kvällen spenderades framför fotboll och sedan en film. En skön bakisdag helt enkelt.
 
Söndagen var lika dan. Mös en massa med min fina pojkvän. På kvällen skjutsade jag hem honom och så övningskörde jag med pappa runt lite. Blev även fotboll där på kvällen. Avslutade natten med de sista avsnittena ifrån O.C. Kunde inte somna sen. Typan...
 
 
 
 

Give me reason, but don't give me choice

Är just nu hemma hos Maddo och hänger i hennes sköna soffa. Är helt ensam för den lille skiten ligger och sussar. Rätt skönt att vara här och komma hemmifrån lite, det behövs. Så jag tycker det är superlyxigt att ligga här i soffan och ta det lugnt, helt ensam.

Igår var det himla härligt också. Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Klockan elva gick jag och Maddo ut på en långpromenad. Det är då man har de bästa samtalen. Man kommer alltid igång och babblar på promenaderna.

Ska snart börja fixa till mig lite, ska åka iväg till stan sen och ha körlektion, hoppas det går bra. När den är klar ska jag träffa min fina pojkvän. Måste försöka hitta en bikini på stan, så vi kan simma ikväll. Himla mysigt, tycker jag.

Hoppas ni har de bra!!




Move like a snake!

Idag tog jag en sovmorgon. Fick inget jobb idag så har tagit det lugnt faktiskt!

Var ute och sprang på eftermiddagen, det va superskönt! Men, vet ni vad som hände? Jag sprang i min egen värld med musik i öronen på ena sidan vägen. Plötsligt ser jag någonting lågt, smalt och svart på andra sidan typ några decimeter ifrån mig. En jävla huggorm va det! Fan va rädd jag blev när jag upptäckte att jag hade sprungit förbi den. Snacka om änglavakt att jag inte sprang på den. Kanske var därför jag slog mitt rekord idag med med 50 sekunder haha.

Nu väntar jag på att pappa ska komma hem så vi kan ut och köra. Sen ska jag träffa mina fina vänner! Var länge sedan vi hade en riktigt myskväll.


Like you do it

Helgen har varit rätt skön faktiskt! I fredags kollades det match och sen blev de sovdags!

I lördags var jag, pappa och Dennis och hälsade på lillebror på sjukhuset. Lilla skiten var helt sliten, stackaren! På kvällen skulle vi firat pappa men eftersom Markus inte fick komma hem sköt vi upp det. I stället åkte jag och Dennis till Hallstavik för att kika på hans lillasyster som spelade kupp. De va skojigt.

Igår firades pappa med frukost på sängen med presenter. Vi lagade en god lunch och äppelkaka till efterrätt.

På kvällen blev det restaurangbesök på peppar peppar! Det va riktigt god mat och trevligt sällskap.

Kom hem runt nio och somnade hos min fina pojkvän.

Lugn och skön helg.


Nu kan du få mig så lätt.

Jag överlevde den tidiga morgonen. Satt på en bänk i löten och käka frukost.

Annars gick jobbet bra idag och ska jobba heldag imorgon igen, 9-17! Skönt med lite timmar nu.

Efter jobbet drog jag en snabbis till maddo som bjöd på kaffe och snack, riktigt mysigt.

Halv fyra var det körlektion och när jag kom hem tog jag en springtur. En effektiv dag alltså.

Avslutar nu med tonfiskssallad och fotboll.

Kram


Sleepy

Imorgon börjar jag 07.00. Och jag måste åka hemifrån 05.50 för att sedan vänta 35 min i lövstalöt på bälingebyssen! Jippie!

Måste gå upp kvart över fem. Buhu de blir drygt. Men slutar 13.00 sen har jag körlektion 15.15! Vad ska man hitta på då, hm.


You're my warrior

Står i lövstalöt och väntar på bussen till Bälinge nu. Ska jobba där idag mellan 8-17 så det blir en heldag! Hoppas på att få lite fortsatta tider nu juni ut.

Igår var jag i tunabackar och jobbade. Skönt att veta att man får lite pengar i alla fall.

Tiden går ju sjukt fort nästa vecka är det fan midsommar.

Efter jobbet ska jag åka till fina Tina och träffa annat folk.

Kram!


Cheers to the freakin´weekend

Jag har varit sämst på att blogga, men har inte haft tiden eller lusten.

Förra helgen var jag och Dennis ute och paddlade i stormen. Det var sjukt kallt, regningt och blåsigt som fan. Jag trodde vi skulle välta med kanoten ett tag. Men vi kom i land och slog upp vårt tält på ett naturreservat, så det gick bra. Vi hade med oss god mat och hade det riktigt mysigt. Inte en resa man kommer glömma direkt.

Sedan tog ju Markus studenten i tisdags. Åh, det var en sådan himla fin dag och min lillebror var så fin. Ska lägga upp lite bilder sen tänkte jag.

Annars har jag haft en jobbintervju, fixat naglarna, hängt med fina människor och bara njutit.

Ikväll ska jag slå klackarna i taket med mina allra bästa vänner!


So I set the world on fire

Jag sitter och tittar på programmet "Små skönhetsdrottningar" och kommer  på mig själv att sitta med hakan nere vid magen. En liten 6-årig flicka ska göra talang-momentet i tävlingen och hon har valt dans. Hon står med ett par korta hotpants och en tajt magtröja i någon äckligt glittertyg. När musiken börjar skulle man ju kunna tro att hon skulle göra en söt, oskyldig liten dans. Men nej, i stället börjar hon skaka på rumpan, åmar sig och jag vet inte vad. Allting som bara känns så fel för en 6-årig flicka att göra.

Och efter uppträdandet så intervjuas mamman som säger att hon inte kunde vara mer stolt och att hennes dotter var superduktig.

Ärligt talat blir jag illamående av sådant. När man är 6 år är man ett barn. Man ska inte stå med glitter i hela ansiktet och dansa sexigt. Flera utav barnen grät förtvivlat och ville inte gå upp på scenen. Man måste få vara barn. Usch.

Var bara tvungen att skriva av mig. Blir förbannad. Stackars barn.

RSS 2.0