I wanna learn how to fly, high.

Bilkörningen gick bra. Idag körde vi landsväg och lite motorväg. Har ju kört det mycket hemma, men nu fick jag bra tips så att jag kan förbättra det ännu mer. Woho, körkortet närmar sig, men små steg...

Nu ska jag försöka få i mig lite mat. Om en timme ska jag dra iväg till stan igen. Ikväll är det blodomloppet och det ska genomföras med mina fina logopedtjejer. Jag, Lina, Lina, Martina och Karin ska ta oss igenom 5 km med mer än 12 600 människor som också ska springa. Tyvärr käkar jag ju fortfarande penicillin så måste ta det jävligt lugnt, men ska ta mig igenom det i alla fall. Så det så. Eftersom vi anmält oss som ett lag, "logo joggarna" så får vi en picknick korg av Ica efteråt. Mys. Hoppas bara att det inte börjar regna.

Heja!

En gammal dansbild, åh saknar att dansa. Här var det dancehall med tema ifrån filmen "Fame".


What happened here?

Snacka om att vara sämst på att blogga... Men har väll haft annat för mig, antar jag? Förra veckan var det ju sjukt bra väder så satt ute i solen en massa. Plus att det var Eurovision och Loreen tog ju hem hela skiten. Fy fan va glad jag blev alltså. Stod och hoppade och skrek en massa. Så kul att det är i Sverige nästa år, jag ska fan gå.

Åkte på en halsfluss till också, så käkar penicillin igen. Denna gång slapp jag skiten Kåvepenin och fick någonting starkare, bra där.

Nu ni, ska jag åka mot stan för en dubbel körlektion.

Kram


Party for Everybody

Vilken dag, vad jag har hunnit med att göra saker.

HAr sovit sjukt dåligt inatt. Känns som om jag nästan aldrig riktigt somnade. Dessutom trodde jag på jobb idag så var väll spänd inför det. Hade ställt klockan på 07.00. Vaknade klockan 6 och då var jag klarvaken. Så jag låg en stund i sängen och gick sedan upp för att vänta in samtal ifrån vikariepoolen, som aldrig kom.

I stället för jobb så tog jag en springrunda på morgonen efter en kopp kaffe. Det var rikgtigt jobbigt eftersom jag inte sprungit på över 2 veckor. När jag kom hem körde jag lite mage och åt frukost.

Sen mina vänner, var det ju prinsessdopet som jag var tvungen att kika på. Åh, så söt hon är Estelle. Alltid lika kul med kungliga grejer, jag är ju en sann monarkist, haha.

Efter dopet gick jag ut och la mig i solen med radion i bakgrunden, det var så skönt. Men efter 3 timmar sa mina svenne-pigment till och jag gick in. Blev röd som en jävla kräfta och det brinner på armar, mage och bröst. Jippie, jag som aldrig slarvar med solkräm glömde bort det idag. Dumt...

Nu väntar jag på käk. Senare kommer min fina Dennis hit och ikväll vankas 1:a semifinalen i Eurovison. Så spännande.

Måste springa, blev ett långt inlägg. Kram!


I can't keep my eyes off you.

Och just nu vill jag ingenting annat än att ha dig här.


You should have left

Igår var jag på en himla mysig lunch hos fina Maddo. Fick en god sallas och ett bra snack. Som alltid, är det lika härligt att umgås med henne.

Efter luchen skulle jag in till stan och träna för att sedan gå på sommaravslutningen med logopederna. Men, kroppen ville någonting annat så jag åkte hem i stället. Vila var ordet och vila blev det resten av kvällen.

Idag har jag inte gjort någonting annat än att glo på hockey, vilket i och för sig har varit rätt trevligt. Förrutom att Sverige förlorade sin kvart, men de spelade så sjukt dåligt så de va inte värda att vinna.

Och imorgon mina vänner, ska jag äntligen träffa min älskade Safsi, som jag saknat så mycket. Jag längtar som fan eftersom vi knappt hunnit ses alls överhuvudtaget den senaste terminen. Woho!!! Min fina Safsi!!!

Jag & Safsi när vi firade min 21-års dag.

Maddo <3


A place I call home

Och jag har hittat en massa gamla bilder på vår hårddisk. Nu tänkte jag visa er bilder ifrån mitt abosluta favoritställe. Det finns ingen annan plats i hela världen som jag älskar så mykcet som denna. Har mina livs bästa dagar och nätter här ute. Vår sommarstuga i Västervik. Detta mina vänner, är lycka...

'

På väg ut för att kika på sälarna.

Frukost på båten.

Stannar till på en liten ö, för att grilla korv och dricka vin.

På båten när havet plaskar.

Bad.

Min absoluta favoritplats. Längst uppe på berget med utsikt över havet. Kan sitta här i timmar och bara titta på den vackra utsikten och tänka.

Pokerface

 


Look at me now

Idag har jag och mamma hängt på stan och letat kläder till Markus student. Vi båda hittade riktigt fina saker. Mamma hittade en supersöt kjol till mig ifrån H&M så den ska jag ha tillsammans med ett svart linne med lite spets. Sen, till det bästa.... Ett par nya, sjukt snygga skor som gör mig lång. Är nöjd och det blev inte heller så dyrt.

Ikväll ska jag tillbaka till stan och möta upp några fina tjejer, ska bli kul.

Kram


<3

Jag har fått världens finaste kille!


This is it, can you hear me?

Har verkligen ingen lust att blogga just nu. Har mina tankar på många andra håll.

Idag tog jag ett stort beslut som kommer påverka framtiden, men jag vett i hjärtat att det var rätt.

Har dessutom legat i halsfluss. Tur att jag hade fina Dennis här som tog hand om mig. Han är allt bra han. Blev också uppmuntrad av världens finaste vänner som kom med kort och fina rosor. Dem är bäst!

Ikväll ska jag hem till Madde och sova där. Vi ska gosa ordentligt.

Kram på er.


För i min fantasi

Har inte bloggat på 1 vecka nu. Men har varit upptagen med en massa andra saker.

Dennis kom hem, så har myst med honom en massa! Kommer inte släppa iväg han igen på ett bra tag.

Sen var det Valborg, som var en himla bra dag med häng i eko och sedan grill och femkamp på kvällen.

Körde halkbanan igår med Maddo, vi var duktiga och klarade oss galant. Vi firade med grill och vin på garnisonen på kvällen med trevligt folk. Där spenderade jag också natten, mys.

Nu har ni lite koll på va jag gjort. Imorgon ska jag till stan med Dennis och kika runt och kvällen ska spenderas åt att försöka lära honom dricka vin.

Bjuder på lite olika bilder...


RSS 2.0