It´s all about the money

Älskar att jag precis köpt tre böcker för 1300:-. Två till "Logopedens yrkesroll II" och en till "Lingvistik II". Då har jag inte ens köpt klart till Lingvistikkursen. Känns toppen.

Skönt i alla fall att mitt studiebidrag kommit nu. Annars hade jag inte överlevt. Imorgon blir det till att köpa busskort och betala mina linser. Tack, pengarna försvinner fort som fan.

red, red wine, stay close to me

Fick just precis en trevlig eminent inbjudan av min goda vän Joakim. Ikväll slår jag och herrnarna på stort med en härlig kvällsmåltid på kött, kök och bar. Det ska bli oerhört trevligt att återse mina gammla gymnasiepojkar.

Just nu har jag rensat lite på mitt rum inför nästa veckas fotografering av huset, nu ska jag ta tag i mig själv. Hade tänkt hoppa in i duschen och fixa naglarna efter det. Man måste se lite fin ut när man ska käka lyxmiddag.

Sen får vi se vart kvällen leder. Förhoppningsvis utgång på nation med några fina klassisar.

Fina sällskapet. Från 2009 - milano


If you want it say it out loud

Idag vaknade jag upp hos Maddo runt halv ett. Fick en god frulle av henne med, tack för den!

Drog in till stan och mötte upp Safsi vid halv fyra. Vi tog en sallad på Cupido och tog igen en massa tid som vi missat. Det fanns ju en hel del att snacka om. Alltid lika trevligt att träffa min ousho!

Drog hem vid sex och städade igen. Imorgon ska jag på´t igen och rensa ur lite grejer inför fotograferingen av huset nästa vecka.

Imorgon ska jag även träffa Calle & Jocke för att käka middag. De kommer bli så skoj!


You´re the only one who really know me at all.

Igårkväll hade jag en myskväll med Maddo & Matilda. Vi goffade i oss godis och hade det sjukt bra som alltid. När klockan var elva tyckte vi att de va en bra idé att sätta på en skräckis, and so we did. Laddade ner filmen "Insidious" och jag kan bara säga att det var en av de läskigasste filmer jag sett. Det hände saker hela tiden och jag vågade inte titta vid vissa tillfällen. Se den!!!

Vi gick och la oss halv fyra efter några timmars snack. Åh, va härligt det är att bara snacka en massa skit med mina vänner. Tur för mig att dem finns!


This boots are made for walking

Skor är terapi, skor är lycka! Tur att mina skönheter kom till mig idag för idag har jag en dålig dag. Tack Nelly för snabb leverans. 359 kronors ren lycka!!!!


I might drink a little bit more than I should tonight

Gårdagen var bakis dag. Hade sovit i 2 timmar om inte mindre. Vakna upp hos Matilda. Vi beställde pizza och fick i oss lite. Sedan var jag tvungen att gå och köra lite buss, om vi säger så...

Kvällen spenderades hos Maddo. Vi hade tre chipspåsar, dipp och cola. Perfekt bakisgoff. Vi gick igenom lördagens bravader och det kom upp en hel del som man inte kom ihåg när man vaknade. Sjukt kul. Sen kika vi på Paranormal Activity 2, sjukt läskig film. Jag höll på  att få en hjärtattack och när jag åkte hem fick Markus möta mig vid bussen! Ska lätt se treanpå bio.

Mina vänner är dem bästa!

Put it down on me

Vad ska jag säga om lördagen? Värt! Skaldjur och vin hos Matilda med Maddo först. Härligt med mpg samlade, var ett tag sedan. Mår så bra med mina fina omkring mig. Runt elva drog vi in med bussen till stan där det vankades utgång. Efter en snabb kisspaus på station slutade vi på saluhallen.

På saluhallen träffade vi en massa goa människor från förr i tiden. Det va sjukt kul. Varför har jag inte träffat på dessa underbara människor innan? Vi satt i alla fall ute hela kvällen och bara snackade och drack. Det blev tequila shots, drinkar och en hel massa till.

Natten slutade med nattbad i björklinge sjön med fina människor. Värt.

Bild snodd från Matilda. Jag, Mattias & Maddo


My tears dry on their own

Sitter och försöker ladda upp bilder här. Men skit blogg.se är dum i huvudet och vill inte kunna ladda upp bilder. Lyckades med 2 st, sedan kom bara "fel på sidhämtning". Så jag får väll ta lite i taget och publicera när blogg.se vill. Kanske man ska byta bloggportal igen? Någon som har samma problem eller?


Bland hjortron & älgar

Tofflor

Tjena

Fina brudar

Snygga grabbar....

Chill in the sofa

Tina & Emil

Skoj

På Rex

Rex







bad dream, bad dream go away. good dream, good dream here to stay.

Nu har jag tråkigt. Har suttit hemma i snart 7 dagar i sträck framför tv´n och bara glott, gjort ingenting. Ikväll har jag suttit själv i vardagsrummet, Mamma är i deras sovrum och Pappa målar Markus rum. Behöver lite ordentligt sällskap. Tur att det är lördag imorgon!

Har äntligen hittat Bad Teacher på nätet och håller just nu på att ladda ner den. Så den ska jag kika på av den resterande fredagskvällen. Känner att jag behöver någonting skojsigt att glo på.

Hörs imogon kankse. Ska städa, fixa och sen dricka vin.


and honestly I'm down like the economy

Fredag och lika utslagen av Kåvepeninet. Imorgon är i alla fall sista dagen och hoppas verkligen att jag hinner piggna till. Imorgon ska jag ju ha skaldjurskväll med Madde och Matilda så då vill jag vara pigg och glad. Idag ska jag baka en västerbottenpaj så hoppas det går bra.

På måndag har jag fått jobb på förskolan här i mitt område, där jag gick när jag var liten. Ska bli kul att jobba där med mina gamla "fröknar".

Nu ska jag ta mig till affären med pappa och handla till pajen. Hoppas jag inte svimmar, hööhöö....

Blogg.se är skit och kan inte lägga upp bild...

nd remember when I moved in you The holy dove was moving too And every breath we drew was Hallelujah

Har precis tittat klart på det sista avsnittet av O.c säsong 1. Så nu rinner tårarna och jag är i depp-mode. Jävla serie. Sjukt sorgligt och funderar på att kolla på 1:a avsnittet av andra säsongen bara för att bli på humör.

Åh, första säsongen är helt klart bäst. Imorgon ska jag börja kika på den andra i alla fall.




Take me from this place where I can´t even breath

Dizraeli - take me dancing

Take me, take me dancing
Take me from this place where I can’t even breathe
Take me, take me dancing
Got no-one to pray to… I’m on my knees.

Sail, sail away now
And when you sail away let me aboard
Cos I am tired, tired of running
Tired of screaming, and I’m tired of being ignored.

I´ll never be, nobody´s wife.

Jag är sur....

Mitt jävla penicillin gör ju så att jag blir sjukt trött. Orkar ju inte göra någonting. Är inte sjuk längre, eller lite täppt i näsan typ och känner ingen smak. Men ändå, ingen feber eller blåsor i halsen. Bara trött och yr. Idag var jag och mamma på affären, skulle hämta ut Mary Kay paket och trodde jag skulle dö när jag  kom hem. VAr helt andfådd och trodde jags kulle svimma. Bläää...

Hatar att vara sjuk.

Vill vara pigg till på lördag för då ska jag umgås med mina fina vänner. Jag vill hänga med ut och dansa. Skiter fan i om jag är trött, jag ska orka. Trött kan man vara när man är pansionär, eller hur? Nä, ärligt får se hur jag mår. Men ska ialla fall träffa dem en stund. Annars kriverar jag här hemma.

Så, nu har jag fått skriva av mig lite, byebye!

Nä, de går ju inte att ladda upp bilder nu med. haha

Kontraster

Jag sitter och surfar runt på aftonbladet och möts av dessa två artiklar, inte alls långt ifrån varandra på sidan.

"Hennes mål: bli tjockast i världen", "Läget allt mer kritiskt".

Den första handlar om Susanne Eman, 330 kilo vars mål är att bli den fetaste kvinnan i hela världen. Hennes första mål var att bli den fetaste mamman i världen, vilken hon precis lyckats med när hon slog Donna Simpson som vägt 317 kilo. Eman stoppar i sig 21 000 kcal per dag för att kunna nå sitt mål. Hon har en generös kostplan som bl.a. innehåller milkshakes som innehåller grädde och 4 liter läsk. Emans största fundering är om en människa kan väga över ett ton.

Den andra artikeln handlar om Dadaab ett flyktingläger i Kenya, svält hos barn, torkan i afrika. Det finns ingen mat och lägret som egentligen tar in 90 000 människor har nu 470 000 flyktingar, främst från Somalia, det det just nu enligt FN ärsvältkatastrof. I den regionen är ca 37 % av alla barn undernärda. Till Dadaab flyr människor för att få hjälp med mat, vård och annat. Enligt FN kommer ca 2 miljoner människor dö p.g.a. svälten - dem kommer inte hinna till gränsen och få hjälp. 2 miljoner.

 

 

Bild från första och andra artikeln. Jag säger ingenting, låter er själva tänka. Jag bara finner inga ord.

Hjälp Läkare utan gränser, skänk 50, 100 eller 200 kronor. Det räcker till mycket, bidrar till mycket. Klicka HÄR så kommer ni till deras hemsida och får info om hur du gör.



Länk till båda artiklarna:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13483941.ab

http://www.aftonbladet.se/nyheter/varldendirekt/afrikashorn/article13479237.ab

Grattis!!!

Grattis Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel till graviditeten!

''


girl´s just wanna have fun

Bild från fredagen. Vill vara på detta humör nu och inte en sjukling....


This is it, can you hear me?

Givande dag.

Fick diagnos halsfluss imorse på närakuten och påbörjade idag en kur på kåvepenin eller vad det nu heter, penicillin. Fick även lite Molipect utskrivet för hosta och slemlösande. Yummi. Har fortfarande ingen röst kvar.

Dagen spenderades i min unkedom i sängen med O.C. Har börjat kolla på serien från början och idag har jag sett 11 avsnitt efter varandra. Haha, riktigt nördigt men när man itne orkar göra någnoting annat passar det ypperligt.

Nu ska jag försöka på lite sömn och hoppas på att rösten är tillbaka imorgon. Mer honungsmjölk åt folket!

Har en liten crush i Seth Cohen....

Bild från google.


take me, take me dancing, take me away

Är inte på blogghumör. Jag kan inte utlova en massa updateringar. Kom på att jag kan skriva här om annat och om jag känner mig ledsen skriver jag i ett block istället. Så bara jag ser, bearbeta själv.

Igår var jag ute med Matilda och en herrans massa gamla klasskompisar från högstadietiden. Hade en riktigt rolig kväll med en efterfest som hette duga. Kom hem halv åtta imorse med halsont, nästan ingen röst och lite feber.
Tre timmar seanre vaknade jag och mådde ungefär lika dant. Hela dagen har min röst varit borta. Dessutom syns vita prickar i halsen så de blir nog till att åka till sjukhuset imorgon eller närakuten eller vafan som nu är öppet.

Nu äre sytycd, bye!

Come on and take it, take another little piece of my heart now, baby. Break another little piece of my heart, darling.

Janis Joplin - piece of my heart

he

Umeå är bra. Hit ska jag komma fler gånger.

Norrland

Nu flyr jag ifrån Uppsala och allting som påminner. Imorgon åker jag till Umeå och min fina Tina! Flyger klockan 10.00 och landar 11.00, skönt!

Har saknat henne en massa och Norrland sitter inte helt fel de heller.

Kommer nog inte att skriva någonting när jag är borta. Då ska jag njuta av att jag är någon helt annanstans och låtsas att jag inte har några bekymmer alls.

Precis 2 månader sen sist, fina du!


skydd

Jag tror jag kommer att lösenordsskydda min blogg en stund. Känns inte som om att jag vill alla där uta följa mitt liv just nu. Det går upp och ner och ena sekunden känns det bättre och andra som om jag ska dö.

Vill kunna skriva ner mina känslor utan att tänka på vem det är som läser. Så att ni fina vänner som finns får fråga, ni får i alla fall läsa.

Får se om jag hinner idag eller om jag fixar när jag kommer hem från umeå!

someone please call 911

Idag har jag undrat hur många tårar en människa kan fälla. Det verkar som om att de finns oändliga, för dem tar aldrig slut, aldrig. Hur mycket man än vill att det ska sluta rinna så försvinner det inte.

Idag var ingen bra dag.

bra tisdag

Igår var en riktigt skön dag. Jag, Madde och Matilda drog ner till badet och hade det mysigt. Jag tog mitt första dopp  i svenskt vatten på två år. Är också skitstolt att jag hoppade ifrån hopptornet. Visserligen var det bara två meter, men ändå. Jag är så jävla höjdrädd och Madde och Matilda peppade mig så hoppade vi alla tillsammans.

Efter vi badat drog vi in till Gränby och handlade på systembolaget. Sedan drog vi till donken och käkade där. Riktiga tjockisar. Jg käka en McFeast och efteråt McFlurrey Balleringa - den va awesome!

Som toppen på moset blev jag mer glad när jag kom hem. Mamma och pappa hade köpt den röda ittala lyktan till mig som jag velat ha nu jättelänge. Jag blev sjukt glad och den passade in  min fina samling. Ska köpa på mig fler nu. Wiho!

Allt som allt var detta en dag som jag behövde, bort från ensamma tankar och så.

Nu ska jag åka in till stan och luncha med Safsi!


"Styrka är inte att falla, styrka är att resa sig upp efter man har fallit."



Små glimtar av ljus

Ibland ser man små ljusglimtar ändå i dessa tider.

På lördag åker jag upp till Umeå, till min fina Tina! Bort från denna stad ska jag. Ska bli skönt, saknar mina klasskompisar. Tina och jag i Umeå och det kan inte bli annat än underbat, faktiskt.

Helgen efter fick jag nyss reda på att min fina syssling kommer hit. Hon kommer hit och vi ska shoppa, äta en massa mat och gå ut och dansa. Shopping och dans tror jag kommer bli bäst, finns inte mycket av det i västervik. De kommer bli mysigt!

Som sagt, bra att det finns saker att se fram emot. Annars hade jag gått under.

herrans massa år sedan




Måndag

Man får ta en dag i taget. Det går upp och ner och för den mesta tiden gör det ont. Men som någon sa till mig, det kanske inte hjälper att höra nu, men tiden läker alla sår. Hoppas att det stämmer in och att det inte kommer kännas lika illa i bröstet & magen som det gör nu. Att det avtar lite i alla fall.

Idag tränade jag, släppte ut allting  på tunga vikter. Nu är jag trött och äter chips. Man får äta chips på semestern.

Imorgon ska jag åka och bada med Madde och Matilda och på onsdag ska jag gå ut på BJ. Jag ska dricka vin och försöka dricka bort alla sorger. Fungerar det? Ibland, hoppas det. På onsdag ska jag klippa mig också, bort med det gamla.

Ikväll ska jag kolla på houswifes of beverly hills och gotta mig i deras intriger, glömma bort mitt eget för en stund.

Skulle inte banga på att dra hit igen.


RSS 2.0